Mavidans Bale Ve Dans Okulu

"Dansın Mavisinde Buluşalım!"

Şirket Hakkında
T.C. M.E.B Özel Mavidans Bale ve Dans Kursu Teşvikiye Nişantaşındaki yeni ve modern binasında YETİŞKİN ve ÇOCUKLAR için her alanda dans eğitimi vermektedir.

Okulumuz kurulduğu günden bu yana dans alanında nitelikli ve üst düzeyde eğitim vermeyi amaçlayan bir eğitim kurumudur. Okul olarak amacımız ülkemize üst düzeyde teknik sahibi, donanımlı, yaratıcı, sorumluluk sahibi, görev bilinci yüksek Dansçı, Eğitmen ve Koreograf yetiştirmektir.

Okulumuzda Verilen Dans Dersleri:

Çocuklar için Dans Derslerimiz: Klasik Bale(2, 5 yaşından itibaren)- M.E.B. Onaylı Diploma Programı
Street Jazz DansDersi(6 yaşından itibaren)
Jazz Dans Dersi(12 Yaşından itibaren)

Yetişkinler için Dans Derslerimiz:Klasik Bale, Latin Dans, Modern Dans(Çağdaş Dans), Tango Dersi, Hip-Hop, Street Jazz Dans, Pilates, Yoga, Stretching, Kondüsyon, Oryantal Dans, Özel Dans Dersleri, Konservatuara Hazırlık Dersleri, Düğün Dansı. Adres: Teşvikiye Mah. Deryadil Sok. No10 Giriş Kat Nişantaşı-Şişli. Tel: 02122963015. www.mavidans.com


Mavidans Bale Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Türkiye'nin ilk Modern Dans Diploma Programı Başladı!

Özel Mavidans Bale ve Dans Kursu başlattığı Modern Dans Programı, özel kurslar müfredatı içerisinde Çağdaş Dans içeriğiyle ülkemizde bir ilk olma özelliği taşımaktadır!

İlköğretim mezunu herkes programa başvurma hakkına sahiptir!

Modern Dans Diploma Programının süresi 4 yıldır. Her yılın sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere verilmek üzere bir Kurs Katılım Belgesi düzenlenmektedir. Bu belge, eğitimlerini tamamlamak üzere tekrar başvuracak kursiyerlerin devam edecekleri seviyeyi belirleyecektir. Kursiyerlerin M.E.B Oaylı Modern Dans Sertifikası alabilmesi için yukarıda belirtilen devrelerin tamamına katılması ve dördüncü yılın sonunda yapılacak sınavda başarılı olması gerekir.

Modern Dans Programını başarıyla bitiren adaylar, aldıkları sertifika ile eğitmenlik yapma hakkına sahip olacaklardır.

Eğitim yerli ve yabancı eğitmen eşliğinde yürütülecektir. Türkiyede yeni bir farkındalık yaratma amacında olan Modern Dans Programı atölye ve seminerlerle de zenginleştirilecektir.

İrtibat ve Rezervasyon İçin:
Mavidans Bale ve Dans Eğitim Merkezi
Teşvikiye Mah. Deryadil Sok. No:104 Giriş Kat
(Teşvikiye Cami Arkasında, Dia Market Yanındayız)
Nişantaşı-Şişli/ İstanbul
Tel: 0212 296 30 15
www.mavidans.com
bilgi@mavidans.com



İletişim Bilgileri
Firma: Mavidans Bale Ve Dans Okulu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
İkincil Sektörü:Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
Yetkili Kişi: Ayda Zorlu
Adres: Teşvikiye Mah. Deryadil sok. No104 Giris Kat (Tesvikiye Cami arkasinda, Dia Market Yanindayiz) Nisantasi
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2963015
Web Sitesi: www.mavidans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mavidans Bale Ve firma bilgileri. Mavidans Bale Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mavidans Bale Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mavidans Bale Ve Dans Okulu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.