Mavisu Sondaj;sondaj İşletmecisi,sondajcı,derinkuyu Su Sondajı Bursa

Şirket Hakkında
MAVİSU SONDAJ;Bursada su kuyusu açılması, jeotermal sondaj işi, yeraltından su çıkarılması, kuyudan su çıkarılması, su kuyusuna dalgıç ve milli pompa takılması, dalgıç motoru montaj edilmesi, su kuyusundan dalgıç ve milli pompa sökülmesi, yeraltında su arama işi, içme suyu ve tarım sulama suyunu sondaj yaparak çıkarma ile su kuyusu açma işleri, su sondajı, sondaj işletmeciliği, kuyulardan su çıkarılması, sondaj işleri yapmaktadır.
Mavisu Sondaj;sondaj İşletmecisi,sondajcı,derinkuyu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mavisu Sondaj;sondaj İşletmecisi,sondajcı,derinkuyu Su Sondajı Bursa
Sektörü: Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: durmuş doğru
Adres: Kurtuluş Mah. Mithat Paşa cad. No: 19 Gürsu - BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3714509
Web Sitesi: www.bursasondaj.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mavisu Sondaj;sondaj İşletmecisi,sondajcı,derinkuyu firma bilgileri. Mavisu Sondaj;sondaj İşletmecisi,sondajcı,derinkuyu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mavisu Sondaj;sondaj İşletmecisi,sondajcı,derinkuyu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mavisu Sondaj;sondaj İşletmecisi,sondajcı,derinkuyu Su Sondajı Bursa firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.