Mavran Gıda Ve İçecek Sanayi

Şirket Hakkında
MAVRAN Gıda ve İçecek Sanayi, İçecek sektöründe olan veya Tatil köyü, Otel, Yolcu taşıma şirketleri yada kendi markası ile piyasaya girmek isteyen firmalara PRIVATE LABEL içecek ürünleri yapmaktadır.

Ürün çeşitlerimiz, Elma, Kayısı, Portakal, Şeftali, Üzüm, Vişne, Limonata, Tropikal, Mandalina, Ahududu, Ananas, Gazoz, Nar, Ice tea, Limonata ve Energy Drink tir.

Enerji içeceği harici diğer tüm ürünlerde ikili-Üçlü veya daha çok karışımlı gazlı veya gazsız içecek numuneleri mevcuttur.

Her Numune reçeteli ve ücretlidir (faturalı). Kargo ile adresinize gönderilir. Kargo ücreti MAVRAN Gıda ve İçecek San. aittir.
Mavran Gıda Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mavran Gıda Ve İçecek Sanayi
Sektörü: Gıda / Tarım » Alkolsüz İçecek
Yetkili Kişi: Mustafa SEZER
Adres: Kuvva-i Milliye Cad. Uzay Sok. No.5 D.1/B Koca M. Paşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5307631
Web Sitesi: http://www.mavran.com
Ürünleri
KENDİ ÜRÜNÜNÜZÜ, KENDİ MARKANIZ İLE ÜRETİN ve SATIN. YÖNETİM SİZDE OLSUN.
İlan Talep ve Teklifleri
Prıvate Label Ürünler
MAVRAN Gıda ve İçecek Sanayi, İçecek sektöründe olan veya Tatil köyü, Otel, Yolcu taşıma şirketleri yada kendi markası ile piyasaya girmek isteyen ...
Mavran Gıda Ve firma bilgileri. Mavran Gıda Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mavran Gıda Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mavran Gıda Ve İçecek Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.