Maxi Car Wash Susuz Arac Temizligi

Şirket Hakkında
Maxi Car Wash Susuz oto Yikama Sistemi klasik yöntemler gibi su kullanımına son veren, aracınızın temizlenmesi için özel olarak üretilmiş doğa dostu solüsyonları kullanan ve aracınızı temizlemek için size bir telefon kadar yakın olan servistir. Istanbul Umraniye ve Cekmekoy`de hizmet vermektedir.
Aracınızın farklı yüzeyleri için, farklı ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Bu yüzden Maxi Car Wash serisi, temizleme işlemi yapılacak yüzeye göre ürün kullanmaktadır. Kullanılan bileşenler geri dönüşümlüdür. Kaporta için kullanılan solüsyonumuz içinde bulunan polimer ve "carnauba" yağı ile aracınızın temizlenmesi sırasında, boyasının çizilmesini engeller ve boyanızın bakımını yapar.
Ayrıca, anti-statik koruma yapısı ile tozlanmayı ve kir tutmayı geciktirir. Uv koruyucu yapısıyla da güneşin, aracınızın boyasına verebileceği olumsuz etkileri minimuma indirir.Güneş yanığı denilen vernik atmalarının da önüne geçer
Bir telefonla hizmet alabildiginiz gibi perakende ve toptan ürün satisimiz da vardir.

Özellikle otoparklar, iş merkezleri, üniversiteler, alışveriş merkezleri, hastaneler, eğlence mekanları gibi araç trafiğinin yoğun olduğu noktalarda suya, elektriğe bağımlı olmadan, klasik araç yıkama şirketleri gibi, yüksek maliyetli kira bedeli ödenmesine gerek kalmadan, araçların temizlenmesine olanak sağlayan Maxi Car Wash karlı yatırımıyla kazancı katlıyor.Siz de bu sektörde doğru firmayla beraber büyümek ve kazanmak istiyorsanız bizi arayin.
Maxi Car Wash
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Maxi Car Wash Susuz Arac Temizligi
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: Pelin TURAN
Adres: Necip Fazil Mh Evidea Sit A2 34776 Umraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 3308011
Web Sitesi: www.maxicarwash.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Maxi Car Wash firma bilgileri. Maxi Car Wash adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Maxi Car Wash ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Maxi Car Wash Susuz Arac Temizligi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.