Maxımator Yüksek Basınç Sistemleri

Şirket Hakkında
MAXIMATOR Yüksek Basınç Sistemleri Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Maximator GmbH 1960′lı yıllardan bu yana Hidrolik-Pnömatik sektöründe, özellikle yüksek basınç sistemleri alanında uzmanlaşarak faaliyet göstermektedir. Dünya üzerinde bu alanda lider şirketlerden biridir. Merkezi Almanya’da bulunan Maximator şirketi 5 kıtaya yayılmış olup, 16 ülkede ortaklığı bulunmaktadır. Türkiye’deki ortaklığı, endüstriyel konumu sebebiyle stratejik bir öneme sahip olan sanayi şehrimiz Bursa’da Maximator Yüksek Basınç Sistemleri Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. adı altında 2012 Ocak ayından itibaren faaliyete geçmiştir.

Firmamız kurulduğu günden bu yana uzmanlık alanı olan yüksek basınçlı hidrolik sistemler üzerine satış, proje ve teknik servis hizmeti vermektedir. Ürün gruplarımız arasında pnömatik tahrikli yüksek basınçlı pompalar, hidrolik üniteler, gaz/hava yükseltici kompresörler, valf/fittings grupları ve yüksek basınçlı test cihazları yer almaktadır. Maximator olarak hedefimiz, müşterilerimiz için bir çözüm ortağı olmak ve onlara en iyi hizmeti sunmaktır.
Maxımator Yüksek Basınç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Maxımator Yüksek Basınç Sistemleri
Sektörü: Makina » Hidrolik / Pres
İkincil Sektörü:Makina » Hava Kompresörü
Yetkili Kişi: Özge Çildem
Adres: Alaattinbey Mah. 635. Sk. Otomasyon Plaza No:27 16120 Nilüfer / Bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4430173
Web Sitesi: http://www.maximator.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Maxımator Yüksek Basınç firma bilgileri. Maxımator Yüksek Basınç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Maxımator Yüksek Basınç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Maxımator Yüksek Basınç Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.