Maximum Express Kurye Hizmetleri

"''Yolunuz mutlaka kesişir!!"

Şirket Hakkında
Maximum Express Kurye, İstanbul ili Batman Sk. No: 49 Sahrayicedit/Kadıköy adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Kurye sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Umut Demirtaş dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında


Müşteri memnuniyetini esas alan bir anlayışla, seri ve güvenilir motorlu kurye hizmeti sunan şirketimiz çalışmalarında büyük güven oluşturmuştur. Bizimle birlikte çalışmayı tercih eden müşterilerimizle sürekli bir iletişim içinde olan şirketimiz Maximum/Express; ihtiyaçlar çerçevesinde organizasyon sağlamak, çıkabilecek aksaklıkları önceden tespit ederek bertaraf etmek refleksi ile çalışmalarına devam etmektedir.

Uzun çalışma yılları deneyimine sahip 20 kişilik motorlu kurye ekibi ile 7 gün 24 saat hizmetinizde olan şirketimiz evraklarınızı istenen adrese ulaştırmanın dışında, özel eğitimli kuryelerimiz ile vergi dairesi, icra müdürlükleri, gümrük işlemleri ve SSK müdürlükleri gibi resmi dairelerdeki vergi, tahakkuk, icra itirazı vb. pek çok işlemi de yapmaktadır.

Temiz ve tertipli elemanlarla, uygun fiyat ve güvenilir şirket anlayışıyla sürdürdüğümüz çalışmalarımız hakkında daha geniş bilgi almak isterseniz

www.maxiexpress.com

İnternet sitemizi ziyaret edebilirsiniz

info@maxiexpress.com

Mail adresimize E-Posta gönderebilirsiniz

0216 369 44 21-22 Telefonlarımızdan 08.30-19.00 arası

0554 740 52 46 numaraları telefonumuzdan 19.00-08.30 arası

Veya On-Line iletişim için maxiexpress2007@hotmail.com üzerinden


Bize ulaşabilirsiniz…



İletişim Bilgileri
Firma: Maximum Express Kurye Hizmetleri
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Umut Demirtaş
Adres: Batman Sk. No: 49 Sahrayicedit/Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3694421
Faks: (216) - 3694420
Web Sitesi: http://www.maxiexpress.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Maximum Express Kurye firma bilgileri. Maximum Express Kurye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Maximum Express Kurye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Maximum Express Kurye Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.