Maya Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi

Şirket Hakkında
ÖZEL EĞİTİM- FİZYOTERAPİ-BOBATH TERAPİ

Kalitenin ve bilimselliğin buluştuğu eğitim merkezimiz özel bir merkez olup; raporu olan özel gereksinimli bireylere ayda 8 seans ücretsiz eğitim ve fizyoterapi hizmeti vermektedir. Merkezimizde ; özel öğrenme güçlüğü , otizm spektrumu , zihinsel güçlük, serebral palsi ve fiziksel bedensel güçlük çeken bireylere verilen hizmetin yanı sıra özel olarak da yeni doğan, bebek ve erken çocuklukla ilgili danışmanlık hizmetleri, eğitim desteği, bobath terapi , psikolojik sorun ve davranış bozukluklarında destek, aile danışmanlığı ve çocuk gelişimi gibi konularda uzmanlarımız sizlere yardımcı olmaktadır.
Maya Özel Eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Maya Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: Semra Akın
Adres: Vedat Dalokay Caddesi No 41 Gop Çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4460585
Web Sitesi: maya-ozel-egitim-ve-rehabilitasyon.business.site/?
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Maya Özel Eğitim firma bilgileri. Maya Özel Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Maya Özel Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Maya Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-11-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.