Maydanoz Akvaryum

Şirket Hakkında
2011 yılında kurulan firmamız petshop ürünleri konusunda faaliyet göstermektedir. Alanında ün yapmış kedi ve köpek mamalarının satışını yapan firmamız Royal Canin, Eukanuba, Iams, Cibau, Cimiao ve N&D nin bayisidir. Aynı zamanda çeşitli kafes kuşlarının yemlerinin satışını da yapan firmamız Sera, Tetra ve JBL gibi ün yapmış akvaryum balığı yemlerini de elinde bulundurmaktadır.
Müşterilerine canlı akvaryum bitkisi konusunda da destek veren şirketimiz, çeşitli bitkileri ve CO2 ekipmanlarını uygun fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Ayrıca bu bitkiler için sıvı gübre ve zemin gübrelerinin de satışını yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Maydanoz Akvaryum
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: temel türker
Adres: feyzullah cad. no: 32/d maltepe - istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4596961
Web Sitesi: http://www.spotmama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Maydanoz Akvaryum firma bilgileri. Maydanoz Akvaryum adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Maydanoz Akvaryum ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Maydanoz Akvaryum firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.