Mayra Denizcilik Uluslararası Gemi Kiralama Ve Lojistik Hizmetleri

Şirket Hakkında
Deniz yolu ile yuk/navlun tasimaciligi sektorunde uzun yillardir hizmet veren firmamiz, Dumankaya Flex Residence Atasehir/Istanbul yeni adresine tasinmistir. Ayrica Romanya da Kostence, Bulgaristan Varnada sube ofisler acarak karadeniz bolgesindeki hakimiyet agimizi gelistirmis bulunuyoruz. Uzmanlik dalimiz olan Kuruyuk/Roro/Ropax/tanker/Konteyner vs cesitli gemilerin kiralanmasi ile her cesit / her tonaj ithal ve ihrac yuklerinin deniz yoluyla tasinmasinda hizmet vermekteyiz.



Ayrica ozel bir yaklasim gerektiren proje yuk tasimaciligi, sirketimizde konunun hassasiyetine ozgu duyarlilikta ele alinmaktadir. Projenin kapsami ve boyutu ne olursa olsun gosterilecek ozenin boyutu maksimumdur. Daha once hic tasinmamis yada ender olarak tasinmis ozel yukler, yanici ve patlayici maddeler, malin niteligine gore uzmanlik gerektirir. iste tam bu anlamda proje yuk ekibimiz devreye girmektedir. Denizcilik sektorunde uzun yillar Gemi kaptani olarak calismis profesyonel yuk surveyorlerimiz ile muhendislerimiz sizler icin en iyiyi ve emniyetli alt yapiyi tasarlayarak proje kapsamindaki yuklerinizi organize hatlarla sevkiyatini gerceklestirmektedir.



Denizyolu yuk tasimaciligi ile her tonaj ve istikamete Gemi Kiralama ve sevkiyatlariniz icin araci olmaktan onur duyariz


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mayra Denizcilik Uluslararası Gemi Kiralama Ve Lojistik Hizmetleri
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Tolga Kaptan
Adres: Dumankaya Flex Plaza Atasehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5768528
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mayra Denizcilik Uluslararası firma bilgileri. Mayra Denizcilik Uluslararası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mayra Denizcilik Uluslararası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mayra Denizcilik Uluslararası Gemi Kiralama Ve Lojistik Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.