Mayyana Textile Clothing Ltd.

Şirket Hakkında
Mayyana Tekstil 13 yıla yakın özellikle üretim tecrübesi ile kendini erkek gömleği ve bayan bluz konularında ispatlamış bir firmadır. Ürünlerimizde ağırlıklı olarak pamuklu kumaşlar olmak üzere her türlü karışım ve dokuma tipinde çalışmalar yapabilmektedir.
Ürünlerin istenilen standartlarda gerçekleştirilmesi için, üretim öncesinde özellikle kumaşlarımız 100% kontrol edilmekte ve üzerinde istenen tüm testler akredite firmalarca yaptırılabilmektedir.
Mayyana Tekstil olarak Avrupa’da farklı markalara kendi markaları ile üretim yapmakta olup aynı zamanda promosyon sektöründe Red Bull, Man, Zipfer, Avia gibi markalarada üretim yapmaktadır.
Mayyana Tekstil olarak hedefimiz ve politikamız, müşterilerimize en iyi kaliteyi, termini, fiyatı ve hizmeti sunarak en yüksek memnuniyeti sağlamaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mayyana Textile Clothing Ltd.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Hakan Ateş
Adres: G.Osmanpasa Bulvari No:58/501 Cankaya izmir Turkey
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4452047
Web Sitesi: www.mayyana.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mayyana Textile Clothing firma bilgileri. Mayyana Textile Clothing adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mayyana Textile Clothing ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mayyana Textile Clothing Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.