Mdt Yazılım

Şirket Hakkında
MDT Yazılım, LOGO Yetkili Satıcı olarak her türlü logo ürün satış yazılım kurulum ve desteği veren bir yazılım ve danışmanlık şirketidir.

Mdt Yazılım, Türkiyenin en büyük bağımsız yazılım kuruluşu olan Logo Yazılım A.Ş. bünyesinde uzun yıllar proje, danışmanlık ve destek bölümlerinde Tiger Enterprise / Unity2, Tiger Plus / Tiger2, Go Plus / GO, Gold, İnsan Kaynakları ve Tiger2 Bordro ürünlerinin implementasyonunda bir çok başarılı projede yer almış, hizmet ve çözüm üretmek amacıyla bir araya gelen sertifikalı uzman bir ekipten oluşmuştur.

Logo ürünlerinde kurumların ihtiyaçlarına göre proje ve özel çözümler geliştirmektedir.
Vizyon
KOBİ ve KOBİ üstü kurumlara, artan bölgesel ve küresel rekabet şartlarında güç katacak katma değerli çözüm ve hizmetleri sunmak.

Misyon
Müşterilerine, çalışanlarına, tedarikçilerine, topluma ve tüm paydaşlarına değer katmak suretiyle tercih edilen çözüm ortağı olmak.

Logo Destek ve Danışmanlık bizim işimiz!

Kalite Politikamız

Birlikte çalıştığı kurumlara en iyi çözümleri sunmak, verimliliği sağlamak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kalıcı iş ortağı olmak kalite politikamızın temel amacını oluşturmaktadır.
urlwww.mdt.biz.tr/url
Mdt Yazılım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mdt Yazılım
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Mehmet Karcı
Adres: Kozyatağı, Kayasultan Sk. Belediye Blokları S Blok D:33 Kadıköy / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3727248
Web Sitesi: www.mdt.biz.tr
Ürünleri
Unity2 Ticarette coğrafi sınırlar ortadan kalktıkça, müşteriler her çeşit ve her fiyatta ürüne rahatlıkla ulaşabiliyor. Ürünler her geçen gün daha y...
İnsan Kaynakları Misyon ve hedeflerinizi benimsemiş, iyi eğitim almış, konusunda uzman kişiler firmanızın başarı grafiğini yükseltmede belirleyici ...
Tiger Enterprise BİLENLERİN TERCİHİ... TIGER ENTERPRISE Daha verimli olmak için her zaman en iyi olanla güç birliği. Uygulama yazılımları pazarı...
Tiger Plus Güçlü, çevik, rakipsiz!... İŞLETMELERİ LİDERLİĞE TAŞIYAN GÜÇ: TIGER PLUS Geleceğin liderlerine özel çözüm. Uygulama yazılımları paz...
GO PLUS, LOGOnun binlerce KOBİ müşterisi ve iş ortaklarından gelen istekler, LOGOnun ürün geliştirme stratejisi ve yenilikçi fikirlerinin birleşimi ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mdt Yazılım firma bilgileri. Mdt Yazılım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mdt Yazılım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mdt Yazılım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.