Mebsan Foreıgn Trade Company

Şirket Hakkında
Mebsan Dış Tic. Ltd. Şti.

Temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri konusunda geniş yelpazemizle, toptan satışlarımızda uygun fiyatlar sunmaktayız. Toptan fiyat listesi ve sizin için özel üretim konusunda lütfen arayınız detaylı bilgi verelim. Ya da arayın size, kendi markanızla fason üretim yapalım.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mebsan Foreıgn Trade Company
Sektörü: Ambalaj » Kozmetik Ambalajlama
İkincil Sektörü:Ambalaj » Kozmetik Ambalajlama
Yetkili Kişi: BEKİR BEZİRCİ
Adres: BARBAROS HAYRETTİN PAŞA MAHALLESİ, 1993.SOKAK SAĞLAM REZİDANS NO:20/57 ESENYURT/ İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8531308
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mebsan Foreıgn Trade Company firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 3.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Mebsan Foreıgn Trade firma bilgileri. Mebsan Foreıgn Trade adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mebsan Foreıgn Trade ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mebsan Foreıgn Trade Company firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.