Meda Mühendislik

Şirket Hakkında
MEDA MÜHENDİSLİK TARİHÇE
MEDA MÜHENDİSLİK 1995 yılında Ankara’ da İvedik Organize Sanayinde 400 m2 lik alanda kurulmuştur. Ana çalışma konuları çelik konstrüksiyon makine imalatı ve montajı olup, 1999 yılında inşaat sektöründe de adımlar atmıştır.


MEDA MÜHENDİSLİK 2008 yılında kurmuş olduğu 4000 m2 lik fabrika inşaatını tamamlayan Meda Mühendislik işletmesine başlamıştır.

MEDA MÜHENDİSLİK bugüne kadar sayısız projede üretim için ileri teknolojide makineler ve ekipmanlar kullanmakta olup, iş sağlığına güvenliğine ve çevreye verilen önem ile topluma ve çalışanlarına karşı her zaman sorumluluk bilincinde olmuştur ve olmaya devam edecektir.
Meda Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Meda Mühendislik
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Sevgi Yanık
Adres: Başkent Org. San. Sit. Başkent Bul. No:51 Malıköy / Temelli
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 6401485
Web Sitesi: http://www.medamuhendislik.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Meda Mühendislik firma bilgileri. Meda Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Meda Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Meda Mühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.