Medaş Yangın Söndürme İş Güvenlik Ticaret

Şirket Hakkında
Firmamız 1997 yılından bu yana Yangın Söndürme Cihazları Dolum, Bakım, Toptan ve Perakende olarak Satış ve Hizmet konularında faaliyetlerini sürdürmektedir.MEDAŞ YANGIN SÖNDÜRME - İŞ GÜVENLİK
Firmamız ürün yelpazesini genişleterek İş Güvenlik Malzemeleri, Yangına Müdahele Ekipmanları, Yangın Dolapları ve Teknik Hırdavat konularında bu sektörde ciddi ve prensipli bir şekilde yoluna devam etmekle beraber, Satış - Showroom olarak Kızılay Caddesinde, Fabrika Dolum Tesisi olarakta Adana Yeni Metal Sanayi Sitesinde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Firmamız kuruluş tarihinden bu yana ürünlerindeki gerek teknolojik yeniliklerden ve gerekse kalite ile uygun fiyat anlayışından hiçbir şekilde ödün vermeden hizmet vermeyi ilke edinmiş olup her zaman için müşteri memnuniyetini birinci kural olarak kabul etmiştir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Medaş Yangın Söndürme İş Güvenlik Ticaret
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Yanıcı, Patlayıcı Madde
Yetkili Kişi: MEHMET KAYA
Adres: KIZILAY CAD.NO:41/B
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 3597585
Web Sitesi: www.medasyangin.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Medaş Yangın Söndürme firma bilgileri. Medaş Yangın Söndürme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Medaş Yangın Söndürme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Medaş Yangın Söndürme İş Güvenlik Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.