Medi Haber

Şirket Hakkında
Medi Haber.com Sağlıkla İlgili Herşey Burda

Sizlerle 2006 yılından bu zaman kadar yayındayız..
Sağlık alanında teknolojik gelişmeleri ve sağlık bilgisi hakkında güncel doğru verileri sitemizde bulabilirsiniz.

Sağlık personeli için medihaber sitesi sizlere mevzuat genelge ve il sağlık müdüürlüklerinin duyuru haberleri ve sağlık bakannı ve bakanlık hakkında haberleri yayınlamaktadır.

İl sağlık müdürlüğü ve Halk Sağlık Müdürlüğü çalışanları hakkında güncel ve flaş haberleri bulabileceğiniz sağlık personeli ile ilgili tüm haberler burda .

Sağlık personeli ebe , hemşire , att, paremedik, doktor, ambulans söförü ve sağlık bakanlığının her kademesinde çalışan personel hakkında güncel haberleri medihaber.com sitesinden takip edebilirsiniz.
medi haber geniş bir yelpazade hizmet sunduğundan arşiv kısmında sizler için her zaman aradğınız bilgi yer alır. çalışan tüm sağlık personelleri bize medihaber.com @gmail.com adresinden ulaşabilirler.
Medi Haber
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Medi Haber
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Elektronik Yayın
Yetkili Kişi: Soner Toprak
Adres: Bayır Mh Kemal Güneş Cd Mako İş Hanı Kat 4 No 411 Merkez KARABÜK http://www.medihaber.com
Şehir: Karabük
Ülke: Türkiye
Telefon: (370) - 4156935
Web Sitesi: www.medihaber.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Medi Haber firma bilgileri. Medi Haber adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Medi Haber ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Medi Haber firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.