Medianaliz Sağlık Sanayi Dış Ticaret Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Medianaliz 2007 yılında Colin Gurubu çatısı altında diagnostik alanında faaliyete başlamış ve ülkemizde, laboratuvar ürünlerini yüksek kalite standartları içerisinde tüm markalara sunan ve bu bağlamda tüm markaların lojistik alternatifi olan vazgeçilmez bir kaynak olmuştur.
Medianaliz; Laboratuar sektörüne girdiğinden beri müşterilerine en iyi kaliteyi sunmaya çalışmış ve doğrultuda pazarlama ve gelecek stratejilerini sürekli kalite ve ekonomi uyumu üzerine geliştirmiştir. Bu perspektifin neticesi olarak Bioanalytic, Cornerlife ve Hemax Markalarının Türkiye Distribütörlüğünü üstlenmiştir.

Medianaliz çalıştığı müşterilerine ciddi bir rekabet avantajı sağlamaktadır. Türkiye de bir çok saygın devlet ve özel teşekkülün laboratuarlarında Medianaliz’in distribütörlüğünü yaptığı ürünler kullanılmaktadır.

Medianaliz saygın ve güçlü bir gurup bünyesinde yer almakta ve kurumsal kimliğini ciddi bir vizyonun yanı sıra ilkeli bir ticari anlayış ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ile bütünleştirmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Medianaliz Sağlık Sanayi Dış Ticaret Ltd.şti.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Tahlil Laboratuvarları
Yetkili Kişi: Kadir Uca
Adres: Giyimkent D3 Blok No: 24 No: 77 Esenler / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4383232
Web Sitesi: http://www.medianaliz.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Medianaliz Sağlık Sanayi firma bilgileri. Medianaliz Sağlık Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Medianaliz Sağlık Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Medianaliz Sağlık Sanayi Dış Ticaret Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.