Medka Yazılım Ve Bilgisayar

"YAZILIM VE TASARIM SADECE BİZİM İŞİMİZ"

Şirket Hakkında
Medka Yazılım Ve Bilgisayar;

Yazılım üretimi , WebTasarımı , Grafik ve Teknik Destek hizmetileri sunmaktadır. Bilgisayar ve internet teknolojileri ile ilgili her türlü ihtiyaç ve problemlerinize size özel çözümler getirmektedir.Firmalar reklamlarını ve web sitelerini internet aracılığıyla yaparak hem firmalarının internetteki yerini hemde sektördeki yerini belirliyor.

Paket programların kendilerine hitab etmediği durumlarda ise özel yazılımlara başvururak iş gücünü en verimli şekilde kullanıyor. İşte bu noktada Medka Yazılım Ve Bilgisayar olarak sadece paket programlarla değil özel yazılımlarımızla ve internet dünyasında size yeni bir vizyon katıcak olan Web Tasarım, Grafik Tasarımları ve Teknik Destek hizmetleriyle sizin yanınızdayız.

Medka Yazılım ve Bilgisayar sektöründe yeni yapılanmaya başlamış kendisini sürekli geliştirmek üzere yapılanmıştır. Medka Yazılım Ve Bilgisayarın ürettiği yazılımlar tamamen kendi ekibimiz tarafından oluşturulmaktadır. %100 Müşteri memnuniyeti ilkemiz ile sizlerden gelen istek ve öneriler göz önüne alınarak programlar sürekli güncel tutulmaktadır. Yapılan yazılımların sade ve kullanışlı olmasına dikkat etmektedir. Gelişen teknoloji her geçen gün dünyayı hızla değiştiriyor ve yeniden yapılandırıyor. Bu yeniden yapılandırmada size Özel çözümler sunarak firmanızın bilgisayar teknolojisine ayak uydurmasını sağlıyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
KURUMSAL YAZILIM
Kurumsal sorunları veya Departman sorunları ziyade şirket çapında sorunları çözen bir yazılım sistemidir.
Siz Hayal Edin, Biz Üretelim!
İsteğe Bağlı Yazılım (Uygulama) Geliştirme Özel yazılıma ihtiyacınız varsa,
Entegre sistemlerinize uygun yazılım bulamadıysanız, kısacası kullandığınız yazılımlar sizin ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa, Her türlü isteğe bağlı programlar yazılır. Mevcut programlarınız geliştirilir.Müşteri Hizmetleri, Ticaret Kaynakları, Lojistik ve Ürün DESTEK HİZMETLERİ
Potansiyel müşterileriniz ürünlerinize ve hizmetlerinize senede 365 gün, günün 24 saati ulaşabilirler. Web sitesi her an ulaşılabilirdir: İnternete istediğiniz ürünü, bilgiyi v.s. koyup, istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz.
Müşterilerinizden de anında geri bildirim (feedback) alabilir ve değerlendirebilirsiniz. E-mail ile dünya çapındaki bütün müşterilerinize anında cevap verebilirsiniz. Müşterilerinize ürün veya hizmetlerinizle ilgili destek verebilir ve sürekli sorulan soruların cevaplarını yayınlayıp, müşterilerinizin çabuk cevap almalarını sağlayabilirsiniz. Ürün veya hizmetleriniz hakkında ayrıntılı bilgi verebilirsiniz. Şirketinizi sadece yazılarla değil, logonuzla, animasyonlarla, filmlerle, müziklerle hatta sesinizle bile sunabilirsiniz.
İmaj
İnternette büyük ve küçük şirket yoktur. Bütün firmalar aynı imkânlara sahiptir. Web Sitesi yapmak şirket imajını yurtiçinde ve dünya çapında yükseltir
Fiyat
Kâğıt tanıtım (katalog, broşür v.s.) sanal tanıtımdan çok daha pahallıdır. Sanal tanıtım çok daha fazla insan tarafından kullanılır.
Ayrıca web sitesi sadece potansiyel müşteri marketini arttırmak için yararlı değil, aynı zamanda var olan müşterilerinize de yardımcı olur.
Web Sitesi yaptırmak benim hedeflerimi gerçekleştirmek için yeterli midir?
Hayır. Birçok Web Sitesi yapan firma güzel görünümlü siteler yaratıyor fakat müşteri hedeflerini dikkate almayı unutuyor.
GRAFİK HİZMETLERİMİZ
Logo Tasarımı Afiş Tasarımı
Broşür Tasarımı Amblem Tasarımı
Ka
İletişim Bilgileri
Firma: Medka Yazılım Ve Bilgisayar
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: EDA BAKER
Adres: PERPA TİCARET MERKEZİ B BLOK K: 10 NO:1794 ŞİŞLİ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2220102
Web Sitesi: www.medkayazilim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Medka Yazılım Ve firma bilgileri. Medka Yazılım Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Medka Yazılım Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Medka Yazılım Ve Bilgisayar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.