Medlıfe İnşaat

Şirket Hakkında
Ticari hayatına Yalova’da SOVECLAS olarak başlayan MEDLIFE İNŞAAT, 2006 yılından beri profesyonel kadrosu, son teknolojiye uygun makina parkuru, uzman kadrosu ve çevre dostu yapıları ile estetik çözümler sunmak için Yalovadan sonra İstanbul’da da dünya standartlarında, modern ve güvenli projeler geliştirmeye devam etmektedir.
“Kaliteli Ürün, Kusursuz Hizmet” anlayışından hareketle, satış, projelendirme, lojistik ve servis hizmetleri ile müşterilerine her aşamada çözümler sunarak müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı ilke edinmiştir.

Hizmet sağladığı inşaat sektöründeki çalışma koşullarının zorluğu ve can güvenliği riskinin yüksek olması nedeniyle, insan sağlığına verilmesi gereken değer konusundaki bilinci ve sorumluluğu gereğince ürünlerinin kalitesinden asla taviz vermemektedir.

Sahip olduğu geniş proje portföyü ile müşterilerine hizmet veren MEDLIFE İNŞAAT, genç, dinamik kadrosu ile pazar payını genişleterek istihdam ve katma değer yaratmaktadır.MEDLIFE İNŞAAT, ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörüne, ihtiyaçlar doğrultusunda, en güvenli, en pratik ve en donanımlı ürünlerle destek sağlamayı amaç edinmiştir.

Türkiye genelinde çok sayıda proje gerçekleştiren MEDLIFE İNŞAAT, yılların tecrübesi ile elde ettiği başarılarını daha da büyüterek küresele taşıyıp, Orta Doğu ve Asya’nın da içinde bulunduğu ülkelerde gösterebilmeyi amaçlamaktadır. Yenilikçi özellikleri, dinamik yapısı ve yüksek kalite anlayışı ve vizyonu ile MEDLIFE İNŞAAT, Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
Medlıfe İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Medlıfe İnşaat
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Söve
Yetkili Kişi: Mehmet Nuri Duramaz
Adres: Adem Yavuz Mah.alemdağ Cad.no:433/a ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5071736
Web Sitesi: www.medlifeinsaat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Medlıfe İnşaat firma bilgileri. Medlıfe İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Medlıfe İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Medlıfe İnşaat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.