Mega Kompresör Basınçlı Hava Teknolojileri Mühendislik Makine San. Ve Tic. Ltd.şti.

"güvenilir çözüm ortagınız"

Şirket Hakkında
Mega Kompresör Basınçlı Hava Teknolojileri Mühendislik Makine San ve Tic. Ltd.Şti.olarak, yetkili bölge bayiliği ve servisliğini yaptığımız firmalar aşağıdaki gibidir.

* Ekomak marka vidalı hava kompresörleri
* Alman malı Boge Yüksek Basınç Booster Kompresörleri
* Rotfire acil yangın söndürme makinaları

Faaliyet alanlarımız;

Neredeyse tüm sektörlerde imalat ve kullanım aşamasında vazgeçilmez bir enerji kaynağı olan basınçlı havayı sağlayan kompresörler, işletmelerde en önemli makinalarındandır.
Bu hizmeti sağlayabilmeleri için, Ekomak Vidalı Hava Kompresörleri ve Alman Malı Boge Yüksek Basınç Kompresörlerinin tasarım ve imalatında en son teknolojiler kullanılmaktadır.
Bu nedenle çok güvenilir, ağır hizmet koşullarına uygun, sorunsuz ve aynı zamanda hem ilk yatırımı hem de işletme giderleri en ekonomik olan kompresörlerimiz uluslararası kalite standartlarına sahiptir, Profesyonel satış ve servis ağımızlada her türlü kullanım alanında başarı ile hizmet vermektedir.

* Acil yangın söndürme makinaları :yüksek basınçlı mikronize su ve köpük püskürten ROTFIRE acil yangın söndürme makinalarının bölge bayi ve servisliğini yapmaktayız.

* Vidalı Hava Kompresörleri : EKOMAK Vidalı Hava Kompresörleri 8 - 13 bar arası basınçlarda, dakikada 2, 2 KW ile başlayarak 315 KW a kadar hava üreten, çok kaliteli, Alman ve Amerikan malı vida gurupları ile imalatı yapılmaktadır.

* Booster Kompresörleri : Alman Malı BOGE kompresörleri 40 Bara kadar basınçta Pet Şişirme imalatı için üretilmiş pistonlu tip kompresörlerdir.

* Hava Kurutucuları, Basınçlı Hava Filtreleri ve Purifierlar :Dakikada 0, 66 m³ ile 70 m³ kapasite aralığında Hava Kurutucuları, basınçlı hava filtreleri.

* Kaliteli Hava Kullanım Sistemi :yüksek kaliteli basınçlı hava hat filtreleri ile tamamen yağsız yüksek kalitede basınçlı hava üretme sistemleri,

* Hava Tankları : CE ve TSE standartlarında Tozaltı kaynak teknolojisiyle üretilmiş.100-10.000 litre aralığında, yüksek ve alçak basınç hava ta
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mega Kompresör Basınçlı Hava Teknolojileri Mühendislik Makine San. Ve Tic. Ltd.şti.
Sektörü: Makina » Hava Kompresörü
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: kubilay koptagel
Adres: yeşiloba mah.46069 sok bina no:11 B blok No:21
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 4288022
Faks: (322) - 4288012
Web Sitesi: www.megakompresor.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mega Kompresör Basınçlı firma bilgileri. Mega Kompresör Basınçlı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mega Kompresör Basınçlı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mega Kompresör Basınçlı Hava Teknolojileri Mühendislik Makine San. Ve Tic. Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-05-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.