Megemak Makina San Tic Ltd.sti.

"bakteritör"

Şirket Hakkında
şirketimiz 1998 yılında kuruldu. Özel makina kalıp imalatı yapmaktadır.Halen sağlık ve kozmetik sektörüne yönelik olarak cam boncuklu sterilizatör üretmektedir. Diş hekimleri jinekologlar, veterinerler, tattoo, dövmeciler, ve berberler, kuaförler, estetisyenler, manikür ve pedikürcülere ve bu meslek gruplarına ürün ve cihaz pazarlaması yapanlara yönelik hazırlanan cihaz ucuz, çok kaliteli, özellikli, dayanıklı, mini, şirin, kullanımı basit, pratik sadece birkaç saniyede steril eden, hoş görünümlü sterilizatördür. Katıldığımız izmir GÜZELLİK DÜNYASI fuarında çok fazla övgü ve beğeni kazandı.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
cam boncuklu sterilizatör
İletişim Bilgileri
Firma: Megemak Makina San Tic Ltd.sti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: Metin Gezer
Adres: Pizza Pizza Sokak No:20 Yazibasi-Torbali
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 8537322
Faks: (232) - 8538325
Web Sitesi: http://bacteritor.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Megemak Makina San firma bilgileri. Megemak Makina San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Megemak Makina San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Megemak Makina San Tic Ltd.sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-03-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.