Meksis Mekanik Sistemler

Şirket Hakkında
MEKSİS A.Ş.’i 1981 yılında kurulmuş ve günümüze kadar ortaklık ve firma yapısını hiç bozmadan faaliyetlerini sürdürmüştür. 30 yıllık tecrübesine dayanarak ISI CİHAZLARI ve MODÜLER SU DEPOLARI konusunda yaptığı imalatlarla TÜRKİYE’de ve DÜNYA’da ÖNDER BİR KURULUŞ konumuna gelmiştir..

Ürettiği tüm ürünler KENDİ DİZAYNI ve ESERİDİR, hiçbir firma ve kuruluş ile Patent ve Know-how anlaşması yoktur, kendi ürünleri ile ilgili TPE (Türk Patent Enstitüsünden) alınmış birçok patent ve faydalı model belgesine sahiptir.

Kuruluşunda Ostim Sanayi Sitesi’nde 200 m² atölyeye daha sonra Sincan’da 6.000 m² fabrikaya sahipken bugün A.S.O. 2. organize sanayi bölgesinde 13.000 m² kapalı alanında modern fabrikasında DÜNYANIN EN TEKNOLOJİK ÜRETİM MAKİNALARI ile üretimine devam etmektedir.

Halen Türkiye ve Dünya’da 5000 üzerinde SANAYİ TESİSİ’NDE, 25.000 üzerinde de KONUT ve İŞYERLERİ’nde üretimleri başarı ile kullanılmakta ve MEKSİS tüm bu işletme ve konutlara mamulleri ile ilgili SERVİS HİZMETLERİ sunmaktadır.

Kullanılan ileri ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ ve TEKNİKLERİ, KALİTELİ ÜRETİM ve ÜRETİM SONRASI HİZMETLERİNDEN DOLAYI MEKSİS ürünlerini Türkiye dışında 28 AYRI ÜLKEYE İHRAÇ EDEREK ülke ekonomisine de büyük katkı sağlamaktadır.
Meksis Mekanik Sistemler
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Meksis Mekanik Sistemler
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Adem Akyüz
Adres: Aso 2.org San Bölgesi 2009.cad.no:6 Sincan/ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 9113708
Web Sitesi: www.meksis.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Modüler Su Deposu Sıvama Kalıbı
1080x1080 Modül ebatlarında derin çekme presine uygun Modüler Su Deposu Kalıbı, 0, 8mm'den 2, 5mm'e kadar panel basılabilir.
Meksis Mekanik Sistemler firma bilgileri. Meksis Mekanik Sistemler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Meksis Mekanik Sistemler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Meksis Mekanik Sistemler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-03-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.