Mel Ambalaj Ve Medikal Gıda İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
www.bezdunyasi.com hasta bezi konusunda Türkiye’nin en geniş kapsamlı ve en düşük fiyat garantisi altında çalışan hasta bezi firmasıdır. En düşük fiyat garantili ve hızlı kargo lama özelliği ile sektörün lideri www.bezdunyasi.com

Hasta bezi sektöründe bir çok firmanın e ticaret bayiliğini yapan bez dünyası firması mavi beyaz külotlu hasta bezi, tena emici külot, canped hasta bezi, joly hasta bezi, evony hasta bezi gibi firmaların online satışını yapan bez dünyası firması sektörün 1 numaralı firmasıdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mel Ambalaj Ve Medikal Gıda İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastane Ekipmanları
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: Halis Ensari
Adres: 1775 Sokak No:25 Nergiz Karşıyaka İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3694500
Web Sitesi: https://www.bezdunyasi.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mel Ambalaj Ve firma bilgileri. Mel Ambalaj Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mel Ambalaj Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mel Ambalaj Ve Medikal Gıda İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.