Memlaha Çorum Kaynak Tuzu Üret.işlt.mad.ltd.şti.

"Vücut Sağlığınız İçin Az, Akıl Sağlığınız İçin Doğal Tuz"

Şirket Hakkında
Doğal ortamda rafine ve benzeri bir işleme tabi olmadan herhangi bir kimyasal katkı kullanılmadan doğal yöntemlerle kristalize olan zengin mineralli doğrudan tüketilebilme özelliğine sahip yeryüzünün kaliteli tuzlarına sahip Akçakoyunlu ve Sarıkaya Kaynak Tuzlalarından elde dilen yöresel tuz işletmesidir.
Çorum Sungurlu İlçe sınırları içerisinde faaliyetini sürdürmekte olup ürünlerini internet üzerinden pttavm sanal mağzasıyla doğrudan tüketiciye sunmaktadır.

Firmamızın işletmekte olduğu Kaynak Tuzlası Tuzu; GÖL, DENİZ, KAYA ve RAFİNE TUZ DEĞİLDİR.
Rezerv bakımından son derece azdır.

http://www.epttavm.com/magaza/corumtuzu
Memlaha Çorum Kaynak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Doğal Tuzun Yaşamımızda ki Önemini Araştırınız...

www.tuz.gen.tr

TUZ DEYİP GEÇMEYİN !..
Memlaha Tuzu; Türkiye’nin Doğal Tuzu olan Çorum Sungurlu Akçakoyunlu ve SarıkayaKaynak Tuzlalarından yaz mevsiminde doğadan toplama yöntemiyle elde edilerek talep edenlere gönderilmektedir.
Binlerce yıldır kendi cazibesi ile yer altından çıkarak akmakta olan doğal sıvının havuzlarda stoklanarak yaz mevsiminde hiçbir katkı ve işleme tabi olmaksızın doğal ortamda kristalize olan insan sağlığı için gerekli zengin mineraller içeren doğrudan tüketilebilen DOĞAL KAYNAK TUZ dur.
Memlaha Kaynak Tuzu diğer tuzlardan ayıran özellik rafine edilmeksizin beyazlatıcı ve topaklaşmayı önleyici kimyasallar kullanılmaksızın elde edilerek doğrudan tüketilebilen ve insan sağlığı için gerekli oranda mineralleri doğal olarak bünyesinde taşıyan bir tuzdur.
Memlaha Kaynak Tuzu; Deniz, Göl, Kaya ve rafine tuzu değildir. Rafine tuzlar bünyelerinde beyazlatıcı ve topaklaşmayı önleyici kimyasallar barındırmaktadır. Ayrıca rafine sürecinde bir çok mineraller ayrışmaktadır.

Lütfen Tuzun sağlığımız için ne denli önemli olduğunu etrafınızda ki bilimsel çevrelerden ve uzmanlardan veya internet ortamında sorgulayınız. Göreceksiniz ki hayatımızda hiç umursamadığımız tuzun ne denli hayati önem arz ettiğini bizzat göreceksiniz.

http://www.epttavm.com/magaza/corumtuzu
İletişim Bilgileri
Firma: Memlaha Çorum Kaynak Tuzu Üret.işlt.mad.ltd.şti.
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Organik Gıda
Yetkili Kişi: Fehmi Yağlı
Adres: Çorum/iskilip-sungurlu
Şehir: Çorum
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4613710
Web Sitesi: www.tuz.gen.tr
Ürünleri
Net ağ.Ad/400 gr.lık karton kutulu ambalajda KAYMAK TUZ (Yaprak) Yer altı Kaynak tuzları yer altından kendi cazibesi ile akmakta olan sıvı tuzun h...
DİKKAT! KAYA, DENİZ, GÖL VE RAFİNE TUZ DEĞİLDİR. Brüt 1 Kğ. lık karton kutulu ambalajında İri salamuralık kaynak tuzlarımızdan ELENEREK herhangi bir ...
750 gr.lık kutulu ambalajında İri Salamura Kaynak Tuzu Doğal ortamda kristalize olan zengin mineralli, rafine edilmeksizin ve herhangi bir kimyasal...
İlan Talep ve Teklifleri
Memlaha Doğal Kaynak Tuz Pazarlaması İle İlgili İş Ortaklılığı Yapacak Firmalar Arıyoruz.
Firmamız tarafından işletilmekte olan Çorum Sungurlu Akçakoyunlu ve Sarıkaya Kaynak Tuzlalarından doğal ortam da krsitalize olan zengin mineralli ye...
Memlaha Çorum Kaynak firma bilgileri. Memlaha Çorum Kaynak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Memlaha Çorum Kaynak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Memlaha Çorum Kaynak Tuzu Üret.işlt.mad.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.