Menpaj Panjur İklimlendirme İnş. Paz. Ve San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Yapı Elemanları ve iklimlendirme sektöründe yaklaşık 20 yılın verdiği tecrübeye sahip firmamız yolculuğuna 1989 yılında başlamıştır.İlk etapta ısıtma , soğutma , havalandırma alanında proje ve taahhüt uygulamarıyla kurumsal olarak faaliyet gösteren firmamız yapı elemanları alanında da oldukça yol kat etmiştir.

Havalandırmadan, ısıtmaya; iklimlendirmeden , yapı elemanlarına kadar çok çeşitli ürün kategorisine sahip 21 yıldır sektörüne yeni ürünler kazandırmıştır. MenfezLife , AnemostadLife , DamperLife , Transfer MenfezLife , Gemici Anemostad Life , PanjurLife , FiltreLife , ExtraLife , StopLife ve diğer ısıtma - soğutma - havalandırma ürünleri ile sektörünün tanınmış markasıdır. En son teknolojiyi kullanarak , en modern şekilde üretim yapan MENPAJ, ısıtma ve havalandırma konusunda yurt içi ve yurt dışında önemli referanslara sahiptir.

MENPAJ ailesi, 21 yıldır onlarca ürün çeşidi , tüm yurt çapında onlarca araçtan oluşan satış filosu , binlerce satış noktasından oluşan gelişmiş dağıtım ağı , düzenli ar - ge çalışmaları , yaptığı ihracatları ve her geçen gün büyüyen ciro ve uzman personel sayısı ile sektörde marka haline gelmiştir.

MENPAJ, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışan bir şirkettir.Yeni üstün kaliteli ve faydalı model ürünleri arayışı içinde olan "kalite" felsefesini benimseyen MENPAJ ailesi müşteri odaklı pazarlama anlayışını kendisine ilke edinmiştir.

ÜRÜNLERİMİZ

PanjurLife Kanatlı Banyo WC Havalandırma ve Sineklik Menfezi
PanjurLife Hareketli Banyo WC Havalandırma ve Sineklik Menfezi
Çok Amaçlı Doğalgaz ve Havalandırma Menfezi
Toplayıcı ve Dağıtıcı Havalandırma Menfezi
Kapı Transfer Menfezi
Gemici Anemostat
Plastik Anemostad
Menpaj Panjur İklimlendirme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Menpaj Panjur İklimlendirme İnş. Paz. Ve San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Panjur Sistemleri
Yetkili Kişi: coskun guzel
Adres: Adres : Sancak Mah. Topbaş Sok. No : 3 Selçuklu/KONYA Telefon : 0.332 346 11 00 - 0.332.346 09 33 / 34 Fax : 0.332 346 08 36 Email : info@menpaj.com
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 0907177
Web Sitesi: www.menpaj.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Menpaj Panjur İklimlendirme firma bilgileri. Menpaj Panjur İklimlendirme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Menpaj Panjur İklimlendirme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Menpaj Panjur İklimlendirme İnş. Paz. Ve San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.