Menteş Tasarım Ve Müteahitlik

"Hayatı Paylaşmak İçin Türkiye'de Engelsiz Yarınlara..."

Şirket Hakkında
Şirketimiz ürettiği ürünler ve yaptığı uygulamalarda, müşteri memnuniyetinin yanı sıra sosyal sorumluluk ilkesini dikkate alarak hizmet vermektedir. Güvenilirlik, yenilikçilik, araştırmacılık, yüksek kalite, verimlilik, yasal sorumluluk ve dinamizm şirketimizin vazgeçilmez değerleridir.

Şirketimiz müşteri ihtiyaçlarını yüksek nitelikli ve dünya standartlarında ürünler sunarak en hızlı şekilde karşılamaya devam edecektir. Sunduğumuz ürün ve hizmetlerin güven ve kalitesinden yönetim ve çalışanlarıyla bir bütün halinde sorumlu kurum kültürüne sahip olmamız sektörümüzde faaliyet gösteren rakip firmalarla aramızda önemli bir fark yaratmaktadır.
Menteş Tasarım Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Menteş Tasarım Ve Müteahitlik
Sektörü: Hizmet » Pazarlama
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: MEHMET POLAT
Adres: BİRLİK Mah. 1011. Cadde No:35 Ceylanpınar/Şanlıurfa
Şehir: Şanlıurfa
Ülke: Türkiye
Telefon: (414) - 3145474
Faks: (414) - 3145474
Web Sitesi: www.mentestasarim.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Menteş Tasarım Ve firma bilgileri. Menteş Tasarım Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Menteş Tasarım Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Menteş Tasarım Ve Müteahitlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.