Mentor Proje Yönetimi Eğitim Ve Danışmanlık

Şirket Hakkında
 Mentor Proje Yönetimi, Amerikan ulusal standartı olarak kabul edilmiş PMI (Project Management Institute) metodolojisine dayanan, çeşitli sektörlerdeki deneyimlerle boyutlanan proje yönetim danışmanlığı, proje yönetimi ve eğitim hizmetlerini vermektedir. Proje Yönetimi ile çok yakından ilişkili olan IT Yönetimi ve Kalite Yönetimi konularında da danışmanlık ve eğitimler vermektedir.
 PMI tarafından “Registered Global Education Provider” ünvanı ile akredite edilmiş olan Mentor Proje Yönetimi uzun yıllara dayanan akademik birikime ve uygulama deneyimine sahip, profesyonel sertifikalı (PMP - Project Management Professional) danışman ve eğitmenleri ile hizmet vermektedir.
 Firmamız, 2006 yılında Carnegie Mellon Universitesi Software Engineering Institute (SEI) tarafından, ülkemizin de içinde yer aldığı coğrafyada, ilk official partner ünvanı alarak, CMMI konusunda resmi eğitim, danışmanlık ve denetleme hizmetleri vermeye başlamıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mentor Proje Yönetimi Eğitim Ve Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: M.Kemal Gültekin
Adres: Kördere Sokak Çavdar Apt.6/3 34724 Kızıltoprak
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4492848
Web Sitesi: www.mentor.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mentor Proje Yönetimi firma bilgileri. Mentor Proje Yönetimi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mentor Proje Yönetimi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mentor Proje Yönetimi Eğitim Ve Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.