Mentum Danışmanlık

"Gelişmek, değişmekle başlar"

Şirket Hakkında
Mentum Danışmanlık olarak, ulusal ve uluslararası alanlarda İş Geliştirme, Girişimcilik, Süreç ve Maliyet yönetimi, İhracat, İş Planı hazırlama, Hibe destekler gibi konularda danışmanlık hizmeti sunmaktayız.. Özellikle KOBİ' lere yönelik hizmet veriyoruz.

Deneyim ve çalışmalarımız sayesinde KOBİ’lerimizin sorunlarını biliyoruz ve her firmaya özgün çözümler üreterek hizmet sunuyoruz; tüm projelerde müşterilerimizle birlikte hareket etmekte ve risklerini paylaşmaktayız.

“ Gelişmek, değişmekle başlar.”
Mentum Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
HIZMETLERIMIZ

• İş geliştirme danışmanlığı
Her firma sahibi, işini büyütmeyi ister. Bunun için de gerek iç ve gerek dış piyasalarda satışın artması için gerekli yatırımları yapmayı öngörür. Ancak, hızlı ve sağlıksız büyüme firmanın ileride problemlerle karşılaşmasına sebep olacaktır. Büyüme, satışların artırılmasının yanı sıra, verimliliğin ve etkinliğin artırılması, kaynak planlamasının doğru yapılması gibi pek çok faaliyetle beraber gerçekleştirilmelidir.
• Girişimcilik danışmanlığı ve İş planı hazırlanması (Business Plan)
Yeni bir iş kurulmasında veya yeni bir faaliyet dalı oluşumunda her iş sahibinin yeterince detay içeren bir ön çalışmaya ihtiyacı vardır. Gerek finansman bulunmasında, gerekse iş sahibinin ileriye yönelik öngörülerinde kaynak olacak uzun vadeli bir planlama, girişimin başarısında önemli rol oynar.
• Satın alma yönetim ve organizasyonu danışmanlığı
Internetin yaygınlaşması ile müşterilerin aradıkları ürüne ulaşma olanakları çok artmıştır. Rekabet ortamı yirmi sene öncesine göre çok daha yoğundur. Bir ürünün fiyatı artık satan firma tarafından değil, piyasa koşullarına göre belirlenmektedir. Firmalar artık satarken değil, satınalırken kazanmak zorundadır.
• Satış ve İhracat yönetimi; ihracatın geliştirilmesi danışmanlığı
• Süreç yönetimi danışmanlığı
Pekçok firmada sürekli ve aynı türde problemler yaşanmaktadır. Bu problemler, üretimde sıkça hatalı ürün çıkması, muhasebede kayıtların gerekli güncellikte olmaması, stok şişmesi vb. problemlerdir. Bu problemlerin büyük oranda düzenlenmesi, firmanın maliyetlerinde önemli bir düşüş sağlayacağı gibi, verimlilik artışı da getirecektir.
• Hibe destekler
• Proje hazırlanması ve Yönetimi danışmanlığı
İletişim Bilgileri
Firma: Mentum Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Liza Ercetin
Adres: U.Mumcu Mh. Akşemseddin Cd. Gül Sk. No:19/14 Kartal
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4762401
Web Sitesi: www.mentumdanismanlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mentum Danışmanlık firma bilgileri. Mentum Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mentum Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mentum Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.