Merkez Çadır Branda

Şirket Hakkında

MERKEZ ÇADIR BRANDA olarak çadır ve branda sektöründe her zaman ilklere imza atıyoruz. Sizin talepleriniz doğrultusunda, vermiş olduğunuz ölçülerle istediğiniz modeli tasarlıyoruz.
Sağlam, kaliteli ve Türkiye standartlarının üstünde işçilik ve piyasanın altında fiyatlarımızla siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.
MERKEZ ÇADIR BRANDA, sektördeki yenilikleri takip ederek hergün kendini yenileyen ve en iyi hizmeti sizlere sunma gayretlerini sürdürmektedir.
Bizler, çadır ve branda sektöründe kendisiyle yarışan bir kuruluş olmaktan gurur ve onur duyuyoruz.
Müşterilerimizin hizmetin en iyisine layık oldukları ilkesi doğrultusunda, bulunduğumuz yeri bize layık gören müşterilerimizin bizi daha yukarılara çıkaracaklarından eminiz.
İstediğiniz model ve ölçülerle, demir - konstrüksiyon dahil olmak üzere, branda çalışması 200 m² çalışma alanımızla sizlerin hizmetindeyiz.
Kurumunuzun da benzeri doğrultuda ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Merkez Çadır Branda
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Ürünleri Diğer
Yetkili Kişi: Oğuz ERDAŞ
Adres: OSTİM 6. SOK NO: 7 YENİMAHALLE / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3540192
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Merkez Çadır Branda firma bilgileri. Merkez Çadır Branda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Merkez Çadır Branda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Merkez Çadır Branda firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.