Merkez Veteriner Kliniği

Şirket Hakkında
1996 YILINDA KURULAN MERKEZ VETERİNER KLİNİĞİ ERDAL ÇALIŞKAN & MEHMET ÇEVİK ORTAKLIĞI OLUP, L5 YILDIR BÖLGEMİZDE BAŞARIYLA HİZMETLERİNİ YÜRÜTMEKTEDİR.KONUSUNDA LİDER OLAN TAM DONANIMLI KLİNİĞİMİZDE VE HİZMET ARAÇLARIMIZLA MAHALLİNDE TÜM BRANŞLARDA TEŞHİS-TEDAVİ, KORUYUCU AŞILAMA-İLAÇLAMA, PARAZİTER AŞILAMA İLAÇLAMA, VETERİNER İLAÇLARI SATIŞI, ÇEVRE SAĞLIĞI-DEZENFEKSİYON-HİJYEN İLAÇLARI SATIŞI, HAŞERE FARE İLAÇLARI SATIŞI, KÖPEK-KEDİ-BUZAĞI MAMASI SATIŞIYAPILMAKTA, SIĞIR SUNİ TOHUMLAMASI, ACİL VETERİNERLİK HİZMETİ VERİLMEKTEDİR.
Merkez Veteriner Kliniği
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TEŞHİS - TEDAVİ ------------------------------------------------------------------------------TÜM EVCİL HAYVANLARIN: (çiftlik veya pet) HASTALIKLARININ TEŞHİSİ VE TEDAVİLERİ TAM DONANIMLI KLİNİĞİMİZDE VE ÖZEL DONANIMLI HİZMET OTOLARIMIZLA MAHALLİNDE YAPILMAKTADIR.
İletişim Bilgileri
Firma: Merkez Veteriner Kliniği
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Veterinerler / Veterinerlik Ürünleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
Yetkili Kişi: ERDAL ÇALIŞKAN
Adres: YAVUZ MAH.KÖPRÜBAŞI MEVKİİ KOCAKARDEŞLER PASAJI PAZAR YERİ GİRİŞİ NO:22-23 MERKEZ - TEKİRDAĞ
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 2604991
Web Sitesi:
Ürünleri
DÜNYANIN EN İYİ BOĞALARIYLA HOLŞTEİN FRİESİAN, HOLŞTEİN RED, BROWN SUİS, SİMENTAL, ANGUS, BELÇİKA MAVİSİ, CHAROLAİS IRKLARINDA PROJENİ TESTİ YAPILMIŞ ...
SEVGİLİ CAN DOSTLARIMIZ KEDİLERİMİZİN VE KÖPEKLERİMİZİN KORUYUCU AŞILAMALARI VE İLAÇLAMALARI KLİNİĞİMİZDE DÜNYANIN EN İYİ MARKALARIYLA UZMAN ELLERLE U...
24 saat acil veterinerlik hizmeti kliniğimizde veya tam donanımlı araçlarımızla mahallinde verilir.
HAYVAN SAĞLIĞINDA KULLANILAN TÜM FİRMALARIN İLAÇLARI-VİTAMİNLERİ-MİNERALLERİ-PREMİKSLERİ-YEMKATKILARI-PROBİYOTİKLER
tüm hayvanların bütün branşlarda teşhis, tedavi, korucu aşılamaları ve ilaçlamaları yapılır
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Merkez Veteriner Kliniği firma bilgileri. Merkez Veteriner Kliniği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Merkez Veteriner Kliniği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Merkez Veteriner Kliniği firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.