Mersin Scs Lojistik Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
MERSİN SCS LOJISTIK, 2011 yılında Mersin’de kurulmuş olup; deniz, kara ve hava taşımacılığı alanlarında her türlü lojistik hizmeti vermektedir.

Ulusal ve uluslararası taşımalarınızı, mevcut dağıtım ağı ile parsiyel veya komple olarak gerçekleştirmektedir. Ayrıca Mersin SCS Lojistik, ithalat ve ihracat tecrübesi olmayan fakat uluslararası piyasada yer almak isteyen değerli müşterilerimize müşavirlik veyahut tedarik konularında uygun çözümler sunmaktadır.

Misyonumuz, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutarak, en hızlı ve yapıcı şekilde siz değerli müşterilerimizin talep ve beklentilerini gerçekleştirmektir.

Saygılarımla
Cem Egemen SOLAKOĞLU




MERSIN SCS LOJISTIK, which was established in 2011 in Mersin, is providing any kind of logistics in land, sea and air transportations.

The company arranges partial and full loadings for your domestic and international transportations. Moreover, Mersin SCS Logistics provides solutions to domestic companies who are not adequately experienced in international trade, but willing to.

The company mission is to keep customer pleasure above all and to carry out all requisition, fulfill all expectation of our worthwhile customers as soon as possible.


Best Regards
Cem Egemen SOLAKOĞLU
Mersin Scs Lojistik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mersin Scs Lojistik Ltd. Şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: CEM EGEMEN SOLAKOGLU
Adres: Mesudiye mahallesi 5107 Sokak No:5/K Akdeniz / MERSİN
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 3583360
Faks: (324) - 3583360
Web Sitesi: www.mersinscslojistik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mersin Scs Lojistik firma bilgileri. Mersin Scs Lojistik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mersin Scs Lojistik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mersin Scs Lojistik Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.