Mert Teknik Büro Makineleri Ve Malz. San.ltd.şti.

Şirket Hakkında
KOPY KIT
(Kopya Başı Anlaşma)


Kopy Kit; tüm servis ve bakım hizmetlerinin yanı sıra, makine kiralama, yedek parça ve tüketim malzemeleri de (Toner Dahil) kapsamına alan bir sistemdir. Bu, fotokopi makinesi ve printer (Yazıcı) kağıt dışında hiçbir ekstra maliyetin olmaması demektir.

Bu sistem sayesinde hem fotokopi makinenizin masraflarını kontrol altına alırsınız, hem de ilk günkü kopya kalitesini makinenizin ömrü boyunca sabit tutmuş olursunuz.

Sözleşme süresi boyunca tüm yedek parçaları, işçilik ücretleri ve sarf malzemeleri (Toner - Drum Ünitesi - Fırın Ünitesi - vb.) ¨Kopya Başı Birim Ücreti¨ dahilinde ücretsiz ve yedekli olarak karşılanır.

¨Kopya Başı Birim Ücreti¨ cihaz parkınızda bulunan ürünlerden aldığınız her bir sayfa baskı için belirlenmiş birim fiyattır. Her ay sonu ürünlerinizde bulunan sayaçlar tarafımızdan okunur ve yapmış olduğunuz baskı miktarı ile kopya başı birim ücreti çarpılarak tarafınıza fatura edilir.

Sistem, önce öde sonra kullan mantığını devre dışı bırakarak, önce kullan ve kullandığın kadarını üstelik daha uygun fiyat ile öde mantığını içermektedir.

Üstelik kesilen faturaların içeriği hizmet olduğundan fatura bedelinin tamamını masraf olarak vergiden düşebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için firmamız ile iletişim kurabilirsiniz.
Mert Teknik Büro
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mert Teknik Büro Makineleri Ve Malz. San.ltd.şti.
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Makinesi
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Ofis Malzemeleri
Yetkili Kişi: Nevin GÜNGÖR
Adres: ADNAN KAHVECİ CAD. HAVESOĞLU İŞ MERKEZİ NO 76 KÜÇÜKYALI- İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3662864
Web Sitesi: www.mert-teknik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
2.el Fotokoi Makinleri
2. el fotokopi makineleri satılır
Mert Teknik Büro firma bilgileri. Mert Teknik Büro adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mert Teknik Büro ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mert Teknik Büro Makineleri Ve Malz. San.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.