Mert Teknik Mühendislik Ve Ticaret Ltd.stı

Şirket Hakkında
Tüm ambalajlama ihtiyaçlarınıza yenilikçi, zamanın ilerisinde, doğru ve özel çözümler sunuyoruz ...

Mert Teknik, 1987 yılından bu yana Ambalajlama Makinaları ve Ürün Kontrol Sistemleri konusunda proje yönetimi, danışmanlık, satış ve satış sonrası hizmetleri vermekte ve kendi alanında dünyanın önde gelen üreticilerinin Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır.

Genç, dinamik, tecrübeli ve çözüm odaklı personeli ile hizmet vermeyi ilke edinen firmamız, Türkiye ve yurtdışı pazarlarında önemli bir müşteri portföyüne sahiptir.


Mert Teknik müşteri odaklı yaklaşımı ile ulusal ve dünya standartlarına uygun kaliteli ürünler imal eden dünya markası firmaların yüksek teknoloji ürünlerini iç ve dış pazarlara sunmayı; genç, dinamik ve eğitimli çalışanları ile gelişen teknolojileri takip etmeyi, zamanında ve kusursuz hizmet vermeyi, yasal mevzuatlara uymayı, kurumsal, güvenilir, yaratıcı ve girişimci bir şirket olmayı ve sahip olduğu varlık ve kaynakların değerlerini sürekli arttırmayı misyon olarak kabul etmektedir.

Mert Teknik üstün nitelikli ekibi, modern alt yapısı, son teknolojiyi kullanan yenilikçi öncü uygulamaları ve geniş tecrübesi ile ürün kontrol sistemleri ve ambalajlama makinaları konusunda, "Türkiye'de bir marka" oluşturmanın onuruyla çalışmalarını "rakiplerinden daima bir adım ileride" sürdürmeyi vizyon edinmiştir.

Mutlak müşteri memnuniyeti Ürün girdi maliyetlerimizi düşürmek ve bu sayede rekabetçi gücümüzü arttırmak Devamlı ve azimli çalışarak verimliliğimizi en üst seviyeye çıkarmak Servis kalitemizi teknolojik yeniliklere ve gelişmelere göre devamlı geliştirmek Ürün ve servislerimizin müşterilerimize zamanında ve tam ulaşmasını sağlamak Kaynakların doğru kullanılması Kalite Yönetim Sisteminin gerekliliklerini uygulamak, tüm organizasyonda benimsenerek sistemin verimli çalışmasını sağlamak ve sürekliliğini iyileştirmek
Mert Teknik Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mert Teknik Mühendislik Ve Ticaret Ltd.stı
Sektörü: Makina » Makina Diğer
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Dİlek Öztütücü
Adres: Oruç Reis Mahallesi Tekstilkent Caddesi Koza Plaza No:12/B Kat:7 No:74 Esenler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4383884
Web Sitesi: http://www.mertteknik.com/otomatik-agirlik-kontrol
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mert Teknik Mühendislik firma bilgileri. Mert Teknik Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mert Teknik Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mert Teknik Mühendislik Ve Ticaret Ltd.stı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.