Merve Süper Yama San.tic.şti.

Şirket Hakkında
merve süper yama sektöründe yılların deneyimine sahip bir firma olup, müşterilerini birer iş ortağı olarak görmeyi ve onlara hızlı, ekonomik, kaliteli çözümler sunmayı ilke edinmiştir. Temel hizmetlerimiz; sprey boya, sıvı yama (yeni), lastik zırhı(sıvı), metal temizlik seti, zincir yağı, gres yağı, lastik parlatıcı, pas sökücü ve süper parlatıcı malzemeleri satış ve uygulamalarıdır. Hedefimiz; Sözüne sadık, müşterilerine karşı saygılı ve güvenilir iş ortağı olmaktır. Misyonumuz; bisiklet ve motorsiklet sektöründe müşterilerimize en yüksek kalitede çözümler sunarak pratik iş ve çağdaş iş anlayışyla hizmet etmektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Merve Süper Yama San.tic.şti.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Bisiklet / Motorsiklet
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Lastik
Yetkili Kişi: MEHMET KEKEÇ
Adres: 249SK NO:28 BORNOVA İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 8837507
Web Sitesi: www.lastingpatch.tr.gg
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Merve Süper Yama firma bilgileri. Merve Süper Yama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Merve Süper Yama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Merve Süper Yama San.tic.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.