Mesamak Makina

Şirket Hakkında
Şirketimiz, Ankara'da organize sanayinin kalbi Ostim'de hizmet vermeye başladı. Teknik alt yapıya önem veren, ciddi, prensip sahibi, çalışma disiplini yüksek, kaliteye önem veren, işini severek yapan öğrenmeye açık bir kadroya sahip ve ileriye dönük kendini daha da geliştirme hedefleri olan firmamız, hedefleri doğrultusunda tek bir yüklenici olarak komple çözümler sunma gayreti içerisindedir.

Firmamız kurulduğu tarihten günümüze kadar sektöründe öncü konumda olması, müşterilerine tecrübe, geçerlilik ve güvenilirlik unsurlarının sağlanmasının garantisi olmuştur.

Mesamak Makina, devamlı olarak, ürün ve hizmet kalitesini, daha kaliteli ürünler ve daha kapsamlı destek sağlamak amacıyla, yüksek otomasyon ve esneklik kavramlarıyla beraber geliştirmektedir.



Saygılarımızla
Mesamak Makina Yönetim Kurulu
Mesamak Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mesamak Makina
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat İş Makineleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat İş Makineleri
Yetkili Kişi: MAHİR SATIŞ
Adres: 100. YIL BULVARI 42/A SOKAK NO:15-17 OSTİM / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3542463
Web Sitesi: http://www.mesamak.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Satılık Mekanik Plent .............. 0532 595 50 00 Mesamak Makina
SABİT MEKANİK PLENT MOBİL MEKANİK PLENT MOBİL YIKAMA VE ELEME MICIR YIKAMA VE ELEME ELEĞİ BANT KONVEYÖR YEDEK PARÇA İŞ MAKİNALARI İMALAT ÜRÜN...
Satılık Mekanik Plent ........... 0532 595 50 00 Mesamak Makina
SABİT MEKANİK PLENT MOBİL MEKANİK PLENT MOBİL YIKAMA VE ELEME MICIR YIKAMA VE ELEME ELEĞİ BANT KONVEYÖR YEDEK PARÇA İŞ MAKİNALARI İMALAT ÜRÜN...
Mesamak Makina firma bilgileri. Mesamak Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mesamak Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mesamak Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.