Meska Yapı İzolasyon San. Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
firmamız çatı kaplaması ve izolasyon malzemeleri konusunda sektörün lideri firmaların sacıcı ve uygulayıcı bayiliğini yapmakttadır. kiremit, sandviç panel, trapez sac, çelik konstrüksiyon uygulamalarının ynında bakır ve metal kenet uygulamaları da yapmaktadır. kaliteli doğru ve uzun ömürlü çözümleri siz değerli müşterilerine uygun ödeme koşulları ile sunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
MESKA YAPI İZOLASYON İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

FİRMAMIZ GEBZE BÖLGESİNDE 1996 YILINDAN BU YANA ÇATI KAPLAMASI VE İZOLASYON KONUSUNDA FAALİYET GÖSTEREN ÇEŞİTLİ FİRMALARIN ORTAKLIĞINI YAPMIŞ OLAN MESUT KARAYAKA TARAFINDAN 2004 YILINDA KURULMUŞTUR.

ÇATI KAPLAMA VE SU İZOLASYONU KONUSUNDA LİDER FİRMALARIN SATIŞ VE UYGULAYICI BAYİLİĞİNİ YAPMAKTA OLUP AYNI ZAMANDA ÇELİK KONSTRÜKSİYON KONUSUNDA DA UYGULAMA YAPMAKTADIR.

PERSANYAPI ELEMANLARI SAN. TİC. A.Ş. ( PERLİT KİREMİT)
WEBER YAPI KİMYASALLARI A.Ş. ( DEITERMANN)
NUH PANEL A.Ş. (SANDVİCH PANEL)
ALMETSAN YAPI ELEMANLARI LTD. ŞTİ. ( TRAPEZ SAÇ )
POLSER A.Ş. (CTP AYDINLATMA LEVHASI )
PLASPANEL A.Ş. (PVC AYDINLATMA PANELLERİ)
BAYİLİĞİNİ YAPMIŞ OLDUĞUMUZ FİRMALARDAN BİR KAÇIDIR.

ÇATI KAPLAMASI VE SU İZOLASYONU İŞLERİNİ DERT OLMAKTAN ÇIKARIP ÇÖZÜM OLMAYA YÖNELTMEK İÇİN, SALT MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI, BİR ANLAYIŞ İLE HİZMET VERMEKTEYİZ.
İletişim Bilgileri
Firma: Meska Yapı İzolasyon San. Tic. Ltd. Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: mesut karayaka
Adres: gaziler mah. ibrahimağa cad. no 257 gebze kocaeli
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6424101
Web Sitesi: www.meskayapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Meska Yapı İzolasyon firma bilgileri. Meska Yapı İzolasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Meska Yapı İzolasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Meska Yapı İzolasyon San. Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.