Metal Sıvama

"##Uzman kadro ve güncel teknolojiyi bir arada buluşturan, alanında öncü bir firma olarak gelişen tek"

Şirket Hakkında
firmamız 2012 de kurulmus olup kısa bir süre icinde tüketicinin ve imalatcının istekleri dogrultusunda calısmaktadır..genc deneyimli kadrosu ile metal sıvama sac aliminyum paslanmazSektöründe 10 yıllık tecrübeye sahip bir ekip tarafından Ankara'da, 2012 yılında kurulan firmamız, metal sıvama hizmetleri, park ve bahçe mobilyaları, çöp kovaları imalatı alanlarında faaliyet göstermektedir.




Ankara'nın en önemli sanayi bölgelerinden biri olan İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde yeralan şirketimizin en önemli imalat konusu metal sıvama hizmetleridir. Şirketimiz, metal sıvama faaliyetlerinin yanısıra, gerek şahıslara, gerekse belediyeler, çeşitli kurumlar, kuruluşlara çöp kovaları başta olmak üzere oturma bankları, kameriyeler, çocuk oyun grupları, parklarda kullanılan spor aletleri gibi muhtelif ürünler üretmektedir.




Sektöründe profesyonel hizmet veren şirketimiz, teknolojik değişimleri takip etmekte ve en güncel teknolojiyi kullanmaya gayret ederek müşterilerimizin taleplerini daima ve güvenle karşılayabilecek şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir. Amacımız, müşterilerimizin en kısa sürede, en az maliyetle ve güvenilir bir şekilde istedikleri hizmeti temin edebilmeleridir islerinizz yapılmaktadır...
Metal Sıvama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
metal sıvama
İletişim Bilgileri
Firma: Metal Sıvama
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Oyun Parkları
Yetkili Kişi: onur bilici
Adres: uyumlular san sit.1410,sok.no:14.ivedik
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3958077
Faks: (312) - 3958077
Web Sitesi: www.metalsivamaci.com
Ürünleri
304 paslaanmaz celik
304 paslanmaz küllük
304 kalite satineli 28lik paslanmaz cöp kovası kapagı
aliminyum sıvam
metal sıvama ürülerii
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Metal Sıvama firma bilgileri. Metal Sıvama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Metal Sıvama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Metal Sıvama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.