Metin Akın Metal

Şirket Hakkında
Firma sahibi olarak yol yardım ve bakım onarım araçları üretip, izolasyon ve raf sistemleri konusunda 16 yıl yurtdışında fiilen çalışarak elde etmiş olduğumuz tecrübelerle 1996 yılında Akın Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak faaliyete başlamış bulunuyoruz, 2008 yılından sonra Metin AKIN metal San.ve Tic. Ltd. Şti. en önemli kuralı müşteri memnuniyeti olması yanı sıra Araç içi donanımları , Çalışma tezgahları , Malzeme dolapları , Takım arabaları ve Özel imalatlar konusunda iyi bir faaliyet göstermekteyiz.
Sancaktepede bulunan 12.000 m² çalışma alanlı , profesyonel çalışan kadromuz ile 950 m² satış mağazamızla sizlere hizmet vermek bizim için bir mutluluk. Faaliyet alanları yol yardım bakım ve onarım araçları , otomobil servisleri , fabrikalar , tersaneler , hava limanları , üniversiteler ve daha bir çok sektöre hitap etmektedir. Konusunda çok deneyimli olan firma sahibi ve profesyonel kadrosuyla Türkiye'nin her yerine ve yurtdışına üretim yapmaktadır. Standart ve özel imalat projelendirmek , geniş ürün yelpazesi , bol seçenek , üretimde kalite , sınırsız tasarım ve bol renk seçenekleri ile ürünlerinin arkasında durabilen bir firma olarak ailecek gurur duymak ve hizmet vermekteyiz.
Metin Akın Metal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Metin Akın Metal
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Metin Akın
Adres: Merve Mah. Necip Fazıl Cad. No:2 Sancaktepe / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 5395084
Web Sitesi: www.metinakinmetal.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Metin Akın Metal firma bilgileri. Metin Akın Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Metin Akın Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Metin Akın Metal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.