Metre-kare

Şirket Hakkında
1991 Yılında Kurulan Metrekare, tasarımı boyutlandırarak, gerçeğe dönüştürme noktasında, etik değerlere önem vererek seçici bir anlayışla ve uzun dönemli olarak yurtiçi ve yurtdışında çalışmalarda bulunmaktadır. 18 Yıldır fuar stantları toplantı dekorları, lansman ürün tanıtım ve teşhir stantları, ürün maketleri ve özel çalışmaları ile ses ve görüntü sistemleri gibi bir çok ihtiyaca cevap verebilmektedir.
Üretici firmalar ya da yetkilendirdikleri reklam ajanslarıyla yapılan ortak çalışma ve brief alımından sonra tasarımları yine kendi bünyesinde A’dan Z’ye hayata geçirerek oluşturulan uygulama ve montaj hizmeti vermektedir.

Metrekare çalıştığı marka ya da firmalarla bütünleşmekte ve Metrekare’nin uygulama sahasına giren tasarım ve imalat olanaklarıyla, paket çalışma rahatlığı ve hızlı sonuç alma kolaylığı sağlamaktadır.

Metrekare’yi oluşturan tasarım ekibi, dijital baskı, ahşap, demir, maket, boya - cila, pleksiglass atölyeleri, ses ve görüntü hizmetlerini kapsayan teknik atölyemiz ile montaj-nakliye ekipleri bir bütün olarak çalışmakta, tasarım ve uygulamaları özenle hayata geçirmektedir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Metre-kare
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Tayfun Çakır
Adres: Merkez Mahallesi - Bostan Sokak No:7 34406 - Kâğıthane - İstanbul / Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2943191
Web Sitesi: www.me-kare.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Metre-kare firma bilgileri. Metre-kare adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Metre-kare ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Metre-kare firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.