Metropol Un Ürünleri San Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Çıkış noktamız, insanoğlunun yaşam kaynağı olan buğday mucizesine yepyeni boyutlar kazandırmak oldu.Geleneksel Türk Mutfağı ile dünya mutfağının en popüler un ürünlerini teknolojinin olanaklarından yararlanarak tüketicilerimizin beğenisine sunmayı amaçladık.
Ürün yelpazemiz ve fiyat politikamızla tüketici sağlığı ve ev ekonomisine katkı sağlamayı hedeflerken toplu tüketimin yoğun olduğu otel, restoran, cafe, yemek fabrikası vb. kuruluşlara önemli avantajlar sağlayacağımıza inanıyoruz
1998 yılında faaliyete geçen firmamız, ürün kalitesi ve hizmet anlayışı ile sektörde kısa zamanda kendisine seçkin bir yer bulmuştur. Değişen ve gelişen dünya şartları doğrultusunda, Türk Gıda Mevzuatı'na ve TS EN İSO 9001:2000 Kalite, İSO 22 000 Gıda Güvenliği, BRC Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi şartlarına uygun gıda üretimi yapabilmek firmamızda esastır.
Kaliteli üretimin oluşumunun nitelikli eleman gücünden geçtiği anlayışı ile şirketimizde, konusunda deneyimli ve eğitimli personel istihdam edilerek sistemimizi ve üretimimizi geliştirmek için sürekli iyileştirme çalışmaları yürütülmektedir.
Our starting point was to bring new dimensions into the miracle of wheat, the source of human life. We aim to offer the traditional Turkish cuisine and the most popular bakery products of the world cuisine to our consumers’ good taste by using the means of technology. We believe that while aiming to contribute to the consumer health and home economics, we will provide crucial advantages to the organization and institutions like hotels, restaurants, cafes and food factories in which collective consumption is concentrated.
Our firm, which entered into the service in 1998, has found a privileged place in the sector due to its product quality and service manner. It is essential in our firm that to make food production in line with the changing and developing world conditions, and in accordance with conditions of the Turkish Food Codex, TS EN ISO 9001:2000 Quality, ISO 22 000 Food Sa
Metropol  Un
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Metropol Un Ürünleri San Tic Ltd Şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Unlu Ürünler / Makarna
Yetkili Kişi: ahmet gökçin
Adres: 10048 sok no 16 AOSB ÇİĞLİ
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3283328
Web Sitesi: www.metropolun.com.tr
Ürünleri
Ponti Kruvasan Birim Ağırlık : 65g. Koli içi adet : 120 adet Ponti Mini Kruvasan Birim Ağırlık : 35g. Koli içi adet : 200 adet Ponti Kep...
ponti kayseri mantı, etli, etsiz ponti gül mantı(tortelli)etli, etsiz ponti kare mantı(ravyoli)etli, etsiz
PONTİ PİZZA
PONTİ MİLFÖY HAMURU, Ürün ölçüleri; 10x20-10 adet-10 kg koli 14*14-10 adet-12 kg koli 14x20-8 adet-12 kg koli
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Metropol Un firma bilgileri. Metropol Un adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Metropol Un ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Metropol Un Ürünleri San Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.