Mezuniyet Cübbesş

Şirket Hakkında
Mezuniyet cübbesi imalatı sağlayan Maçin mezuniyet kendi üretim tesislerinde 10 yılı aşkın bir süredir hizmet vermekte. On yılı aşan deneyimli kadrosu ile Türkiye'nin dört bir yanında yer alan tüm kategorilerden okullara mezuniyet cübbesi ve mezuniyet kepi teslimatı sağlamakta. Bu teslimatlar anlaşmalı kargolar tarafından gerçekleştirilmektedir. Maçin mezuniyet kendi tesisleri ile ürettiği cübbe kep ile pek çok okula hizmet sağlamaktadır. Toplu mezuniyet cübbesi imalatı ve satışı sağlayan Maçin konfeksiyon artık internet sitesi üzerinden de hizmet vermektedir. cubbemezuniyet.com üzerinden detaylı iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Mezuniyet kepi üretimlerinde tam tesisli çalışmalar ile uzun ömürlü kep ve cübbe imalatı sağlamaktadır. Maçin mezuniyetin pek çok farklı model ve renk seçenekleri ile okul yönetiminin istediği biçimde bir cübbe teslimatı sağlayabilmektedir. Mezuniyet cübbesi fiyatı 20 Türk lirasıdır.
Mezuniyet Cübbesş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mezuniyet Cübbesş
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Mustafa Maçin
Adres: 19 Mayıs Mahallesi 1033 Sokak No : %
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6956446
Web Sitesi: https://cubbemezuniyet.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mezuniyet Cübbesş firma bilgileri. Mezuniyet Cübbesş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mezuniyet Cübbesş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mezuniyet Cübbesş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.