Mf Depot

Şirket Hakkında
MF DEPOT

Avrupanin kalbi olan, Belçikanin , Antwerpen kentinde alti yil once kurdugumuz sirketimizi sizlere tanitmaktan gurur duyuyoruz. Uç ayri dalda çali$makta oldugumuz sirketlerimizle daha da ileri ve daha guven ve emin adimlarla basariya ulasmak için çabalarimizi harcamaktayiz.Her fikre ve is tekliflerine açik olmakta , ileriye donuk faaliyetlerimize katki ve basari sagliyacak ortakliklara her zaman açigiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Anvers bolgesinde kurdugumuz “ ATELIER AKSENT “ showroom unu sizlere tanitmaktan kivanç duyuyoruz . Tek bir dokunusta hayalinizdeki mekanlari gerçeklestirmek artik çok kolay, teknolojinin estetikle bulustugu NE BOARD urunleri elegant, sik, modern, klasik , parlak , renkli ve hareketli ortamlar yaratir.
Urunlerimiz kendinden , arka tarafi , tamamen tutkallidir ve dar mekanlarda kullanmak için çok esnektir. Plakalar 2800mm uzunlugu , 1000mm eni , kalinligi ise 1 mm. Urunlerimizin dayanikligi çok yuksek ve kesimide çok basit ve kolaydir. Urun katalogunu gormek için www.MFDEPOT.eu sitesine girebilir ve tum bilgi ve sorularinizida info@MFDEPOT.eu mail adresinden bizlere yoneltebilirsinz
İletişim Bilgileri
Firma: Mf Depot
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: senturk murat
Adres: begijnenstraat 68
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Belçika
Telefon: (248) - 5844180
Faks: (232) - 0000000
Web Sitesi: http://WWW.MFDEPOT.EU
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Belcıka Icın Bayılık Ve Franchıse Aranmaktadır
Kendi kayitlarimizada 2000 e a$kin Belçikada iç mimar ve muhendislerle, buyuk dekorasyon $irketleri ve concept mimarlari (hotel, i$yeri vs iç dekoras...
Mf Depot firma bilgileri. Mf Depot adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mf Depot ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mf Depot firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.