Mg Toys

Şirket Hakkında
MG toys MG grup – MG dizayn bünyesinde 2011 yılında kurulmuş ahşap oyuncak sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluştur.

MG toys Ahşap oyuncaklar, Sektörel açığı kapatmak için, ülkemize yerli üretim ile ahşap oyuncakların doğallığını kazandırmak ve arttırmak amacındadır.

Türkiye’nin ve dünyanın gelişme teknoloji süreci ve bu süreç ile değişen yaşam ve alışveriş alışkanlıkları, ihtiyaç ve gereklilikler, naturel ürünlere yönelik eğilim insanları organik ürünler tüketimi konusunda yönlendirmektedir. Gelişen teknoloji ve hızla değişen sosyo-kültürel ve eko-politik süreçler, tüketici alışkanlıklarının gelişmesi, alım gücünün artması, genç ve çocuk nüfusun tüketim alışkanlıklarında meydana gelen farklılıklar Türkiye ve dünyadaki eğitim – öğretim, yaşam, etkinlik ve organik ürünlere olan yaklaşım, talebi arttırmaktadır.

Bu talepten yola çıkarak firmamız, çocuklarımız için eğitici, eğlenceli aynı zamanda sağlıklı oyuncaklar üretmeyi amaçlamaktadır. Farklı yeni tasarımlarla yenilik katarak devam etmekteyiz.

Tasarım ve ergonomik olarak yeniliklerle üretim yaparak, dürüst ve güvenilirlikle insana hizmet etmeyi prensip edinmiş lider bir firma olma hedefindedir.



Saygılarımızla,
Mg Toys
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mg Toys
Sektörü: Diğer Sektörler » Oyuncak
Yetkili Kişi: Mehmet Güler
Adres: Erikli mh. 3.cd. no:33/A yıldırım /bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3425775
Web Sitesi: www.mgoyuncak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mg Toys firma bilgileri. Mg Toys adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mg Toys ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mg Toys firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.