Mikro Yazılım

Şirket Hakkında
Şirketlerin genel muhasebesi, stok kayıtları, ürün ve fatura işlemleri gibi bir çok alanda kullanılan Mikro muhasebe programı, ihtiyaçlara göre çeşitlendirilmiş, profesyonel kullanım haline getirilmiştir. Müşteriye doğru hizmet vermek için www.mikroyazilimi.com 21 yıl boyunca bilgi ve birikim tecrübesini toplayan firmamız Mikro yetkili satıcı statüsündedir. Hızla gelişen muhasebe yazılımı Mikro kullanıcılarına olabildiğince gelişmiş özellikler ve bilgilendirme havuzları sağlamayı başarmıştır. Asena Bilgisayar ltd. şti. olarak hizmet verdiğimiz müşterilerimize nice zaman anlaşmalı çalışmamızın yanı sıra memnuniyet sağlamanın onurunu ve gururunu taşıyoruz. Uzman kadromuz gelişim sürecini sürekli yenilemekte ve müşterilerine hızlı destek ve teknolojiyle bütünleşmiş Mikro yazılım uygulamaları sağlamaktadır. Yıllardır kurumsal hizmet anlayışımızla ilk ve öncü uygulamalara imza atmış Mikro yetkili satıcı olma özgüvenini taşıyoruz. Bununla beraber çalışma şeklimizi düzenli ve tertipli yaptığımız gibi müşterimize faydalı hizmet verip, kısa sürede çözümler geliştirmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mikro Yazılım
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Mehmet Sungur
Adres: Gezginler cad. No: 28
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 9985757
Web Sitesi: http://www.mikroyazilimi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mikro Yazılım firma bilgileri. Mikro Yazılım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mikro Yazılım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mikro Yazılım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.