Miksel Kabin Makina San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Miksel Kabin Makina Sanayi Boyahane tesisleri imalatı yapmaktadır. Boya kabinleri ve boya öncesi yüzey hazırlık tesisleri ile sektörde hizmet vermektedir.
Miksel Kabin Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Miksel Kabin Makina San.tic.ltd.şti
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: Selma Sarıkaya
Adres: Özpetek San.Sit.502Sok No:3 İvedik Organize San Böl. Ostim / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3954060
Faks: (312) - 3950900
Web Sitesi: www.miksel.com.tr
Ürünleri
Endüstriyel boya kabini. Farklı ebat ve özellikteki parçaların boyanması ve kurutulması için farklı ebat ve özelliklerde tasarlanmaktadır.
Geri dönüşüm ve sıfır varil üreticileri için özel olarak tasarlanıp imal edilmiştir. ürün üzerindeki boya ve etiketin sökülerek otomatik olarak boyanı...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Miksel Kabin Makina firma bilgileri. Miksel Kabin Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Miksel Kabin Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Miksel Kabin Makina San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.