Milmet Özel Sağlık Ve Sağlık Ürünleri Tıbbi Cihazlar Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız, genel cerrahi uzmanı Dr.Cemil Uçar ve aile hekimi Dr.İsmet Yiğit ortaklığı ile Ocak 2009da kurulmuştur.

Amacımız günümüz son teknolojileri ile üretilmiş kullanım kolaylığı, güvencesi ile kesin ve kısa sürede çözümler sunan, Türkiyede tam olarak tanınmayan ve kolaylıkla temin edilemeyen değişik ve gerekli sağlık ürünlerini aile bütçelerini fazla etkilemeden Türkiyede yaygınlaştırmak üzere ithal ederek pazarlamaktır.

Yaşam kalitesini arttıracağına inandığımız, herkesin kolayca ulaşabileceği yeni bir anlaşın yerleşmesine katkıda bulunacak ürünlerimizle ilgili her türlü bilgi ve sorularınıza konusunda uzman doktor güvencesi ile yapılacak sağlık danışmanlığı hizmetimizle de sorunlarınıza ve sorularınıza doğru çözüm ve gerçek yanıtlar bulmanız sağlanacaktır.
Milmet Özel Sağlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ACTIVE Erection System NT®
Erektil Diskfonsiyona karşı vakumlu ereksiyon yardımcı gereçtir.

YENİ TEKNOLOJİ !

Elektronik Kontrollu ve daha güçlü

Su sıçramalarına karşı korumalı

Daha kolay temizlenebilir

Işıklandırmalı Silindir.
Bu yeni teknolojinin en büyük avantajı Erektil Diskfonksiyon etyolojisi ne olursa olsun uygulanabilir oluşudur.

Vakum pompası, penisi çevreleyen silindirin içerisinde negatif basınç oluşturur. Bunun sonucunda kavernozal doku kanla dolar ve penisin sertleşmesi sağlanır. Bunun ardından sıkma halkalarından biri penis şaftının üzerine geçirilir. Halka, silindirin çıkarılması sırasında kanın geri akmasını önleyerek ereksiyonun kalıcı olmasını sağlar.
Bu şekilde ayakta tutulan ereksiyon sayesinde normal ve tatmin edici bir cinsel ilişkide bulunmak mümkündür.
Cinsel ilişkinin ardından sıkma halkasını çıkarınız. Tüm parçalar yeniden kullanılmak üzere özel muhafaza çantasında korunur.
İletişim Bilgileri
Firma: Milmet Özel Sağlık Ve Sağlık Ürünleri Tıbbi Cihazlar Tic.ltd.şti.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: Dr.Cemil Uçar
Adres: 1879 Sk.No:19/8 Latife Hn.Cad. Karşıyaka
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3230144
Faks: (232) - 3230153
Web Sitesi: www.milmet.com.tr
Ürünleri
ACTIVE Erection System NT® Erektil Diskfonsiyona karşı vakumlu ereksiyon yardımcı gereçtir. YENİ TEKNOLOJİ ! Elektronik Kontrollu ve daha güçl...
İlan Talep ve Teklifleri
Sadece Kısa Bir Süre Tanıtım Fiyatı İle...
Active Erection System - cihazı kısa bir süre tanıtım amaçlı kampanya fiyatı ile www.milmet.com.tr adresinden temin edilebilir. 330 EURO +%8 KDV ile...
Milmet Özel Sağlık firma bilgileri. Milmet Özel Sağlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Milmet Özel Sağlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Milmet Özel Sağlık Ve Sağlık Ürünleri Tıbbi Cihazlar Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.