Mimaran İnşaat

Şirket Hakkında
Mimaran İnşaat 2008 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Bölgesinde yaptığı işlerde gösterdiği başarılar ile hızlı adımlarla sektöründe lider olmuştur.

Mimaran İnşaat, sektörünün bir çok bölümünde hizmet vermektedir. Hizmet anlayışı öncelikli olarak kalite ve güvenlik olan Mimaran İnşaat aynı zamanda dinamik ve çağdaş yapısı ile modern ekonomik ve hızlı çözümlerle başarılarını devam ettirmektedir.

Mimaran İnşaat hizmet anlayışından hiç taviz vermeden her zaman sektörüne öncülük yapmaya devam edecektir.
Mimaran İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mimaran İnşaat
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: yunus uçar
Adres: m.k.p. mah. inönü cad. no:11/3 Fatsa/Ordu
Şehir: Ordu
Ülke: Türkiye
Telefon: (452) - 4242333
Web Sitesi: www.mimaraninsaat.com
Ürünleri
Fatsa’da Hayatın Yeni Merkezi Şehr-i Mimaran Banka Kredisi Yok, Kefil Yok… 120 Ay vade var… Hem de SADECE 20 Bin Peşinatla tapunuzu alıyorsunuz ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mimaran İnşaat firma bilgileri. Mimaran İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mimaran İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mimaran İnşaat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.