Mimaroğlu Lastik Otomotiv

Şirket Hakkında
2009 yılından bu yana lastik sektöründe faaliyet gösteren özel firmada satış-pazarlama statüsünde çalışan Adem Mimaroğlu, kazanmış olduğu tecrübeleri ve bilgi birikimini, 2018 yılında Mimaroğlu Lastik Otomotiv şirketini kurarak taçlandırmış ve günümüzde de teknoloji, kalite ve düşük fiyat politikası ile müşterilerinin vazgeçilmezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.Sektörde marka çeşitliliği ve elindeki ürün yelpazesiyle çok kısa bir sürede İstanbul bölgesinde tanınan bir firma haline gelmiştir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mimaroğlu Lastik Otomotiv
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Lastik
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Galerileri
Yetkili Kişi: Adem Mimaroğlu
Adres: Şerifali Mahallesi, Tem Yanyol, Yukarı Dudullu Mahallesi, Hendem Cd 61/a, 34775 Ümraniye/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3653623
Web Sitesi: www.mimaroglulastik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mimaroğlu Lastik Otomotiv firma bilgileri. Mimaroğlu Lastik Otomotiv adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mimaroğlu Lastik Otomotiv ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mimaroğlu Lastik Otomotiv firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-02-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.