Mimdeko Mimarlık Dekorasyon

Şirket Hakkında
Mimdeko;
Mimarlık ve dekorasyon alanında tüm sektörel yenilikleri takip ederek geçmişten gelen terübelerini uzman ekibiyle birleştirerek müşterilerine mimari çözümler sunar ve uygular.
Fonksiyonellik ve estetiğin bir arada olduğu, kaliteli, müşteri memnuniyeti odaklı, bütçeye uygun optimum çözümler üretir.
Bünyesinde yer alan tasarım ve uygulama ekipleriyle, iç ve dış mekan özgün proje tasarımları yapar, uygular veya kontrolörlüğünü üstlenir.
Tüm mimarı tasarım ve projelerinde, müşterilerine, 3boyutlu modelleme ve animasyonlar yardımıyla, projeler henüz tasarım aşamasındayken bitmiş sunumlarını yapar.

Neler Yaparız:

3 Boyutlu Tasarım-uygulama, Animasyon, Dış Cephe Tasarımı-uygulama(İmalat Projesi) Mağaza Tasarımı-uygulama, Konut Tasarımı-uygulama, Cafe - Bar Tasarımı-uygulama, Fuar Stand Tasarımı-uygulama, Mobilya Tasarımı ve uygulaması. Mimari Tasarım / Projelendirme: Mimari Müşavirlik ve Kontrol, Tasarım ve İmalat, Tadilat, Renovasyon, Restorasyon Anahtar Teslimi Fabrika, Ofis, Konut Tadilatı ve İnce İnşaatı: Dekorasyon / Projelendirme, Tasarım ve Uygulama, Tadilat Özel Tasarım: Fuar Standı Tasarım ve İmalatı, Planlama/Strateji, Proje Yönetimi, Yönetim Danışmanlığı Diğer Hizmetler: Alçıpan Asma Tavan, Alçıpan Bölme Duvar, Metal Asma Tavan, Taş Yünü Asma Tavan, Giydirme Duvar, Cephe Giydirme (Dış Cephe Isı Yalıtımı) Mermer -Seramik - Granit - PVC Kaplama, İç ve Dış Boya
• Ürün sergileme Üniteleri tasarımı , imalatı ve uygulaması
Mimdeko Mimarlık Dekorasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mimdeko Mimarlık Dekorasyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: İlhan Ünal
Adres: Eston Çamlıevler sit. A2 BLOK Daire 1
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5743433
Web Sitesi: www.mimdeko.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mimdeko Mimarlık Dekorasyon firma bilgileri. Mimdeko Mimarlık Dekorasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mimdeko Mimarlık Dekorasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mimdeko Mimarlık Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.