Mimsan Büro Mobilyaları San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"Konferans Salonlarında Kaliteli Çözümler"

Şirket Hakkında
Mimsan büro oturma grupları büro koltukları üreticisi olarak İstanbul - Kağıthane de faaliyet göstermektedir. Büro koltuğunun yanı sıra ortak kullanım alanlarından sinema, konferans, tiyatro koltuklarının üretimini de yapmaktadır.

Ürün yelpazesinde sekreter, çalışma, bekleme koltukları, ahşap cilalı poliüretanlı veya kromajlı makam koltukları gibi her zevke ve bütçeye hitap eden koltuklar yer almaktadır.

Sinema, konferans, tiyatro koltuklarında not alma tablalı, bardaklıklı siyah integral kol dayanaklarının yanında fontu ve sırtı preslenmiş cilalı kontraplak üzeri döşeme yapılmış modeller de müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.

Üretim aşamasında kullanılan mamül ve yarımamülleri özenle seçen mimsan aynı zamanda Alman DIN, TÜV, İtalyan CATAS gibi tüm dünyada kalite konusunda otorite olan kurumların belgelerine sahip yabancı firmalarla ortak çalışmalar içinde bulunarak üretim kalitesinde dünya standartlarına ulaşmıştır.

Yurtiçi ve yurtdışı taleplere cevap veren mimsan halihazırda başta Azerbaycan olmak üzere Özbekistan, Rusya, Yunanistan, Bulgaristan ve İsraile ihracat yapmaktadır.

Mimsan Büro Mobilyaları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Koltuk, Koltuğu, Koltuklar, Koltukları, Sinema koltuğu, Sinema koltuk, Sinema koltukları, Sinema koltuklar, Konferans koltuğu, Konferans Koltuk, Konferans koltuklar, Konferans koltukları, Stadyum koltuğu, Stadyum Koltuk, Stadyum koltuklar, Stadyum koltukları, Toplantı koltuğu, Toplantı Koltuk, Toplantı koltuklar, Toplantı koltukları, Konferans ve sinema koltuğu, Konferans ve sinema Koltuk, Konferans ve sinema koltuklar, Konferans ve sinema koltukları, Konferans, Sinema, Oturum, Toplantı koltuğu, Makam koltuğu, Müdür koltuğu, Ofis koltuğu, Koltukçu, Büro koltuğu, Sekreter koltuğu, Çalışma koltuğu, Bekleme koltuğu, Tabure, Sandalye, Tabure sandalyesi, Ofis ve büro koltukları, Ofis Koltukları
İletişim Bilgileri
Firma: Mimsan Büro Mobilyaları San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
Yetkili Kişi: Can Murat ÖZDEMİR
Adres: Hamidiye Mahallesi Armağan Sokak No:43-45 Kağıthane İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3211523
Faks: (212) - 3211557
Web Sitesi: http://www.mimsanseating.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mimsan Büro Mobilyaları firma bilgileri. Mimsan Büro Mobilyaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mimsan Büro Mobilyaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mimsan Büro Mobilyaları San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.