Mine Fark Hediyelik

Şirket Hakkında
El işi promosyonlar, ikili kahve takımları, kahve takımı kutuları, kadife kutuda hediyelik kahve takımları, ahşap kutuda kahve takımları, logolu çini tabaklar, ahşap çerçeveli çini karolar ve çini panolar, klasik İznik ve Kütahya çinileri, milenyum Kütahya tabaklar kaseler, dik çalışmalar , anahtarlıklar, vazolar , kavanozlar, sürahiler, seramik ve porselen kahve fincanları, çay fincanları, kurumsal hediyeler, vip hediyeler, kurumsal tanıtım ürünleri, çini plaket tabaklar, resimli, isim yazılı teşekkür , tebrik, mezuniyet, doğum günü, evlilik gibi özel gün ve gündemlere yönelik, tören, merasim, panel, mesleki konferans vs etkinlikler için kişi ve kurumlara yönelik geleneksel el işi armağanlar,
Mine Fark Hediyelik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mine Fark Hediyelik
Sektörü: Hizmet » Promosyon
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: Salim Sabancılar
Adres: Yorgancılar Cad. Ağa Han No:3 Kapalıçarşı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5191830
Web Sitesi: http://www.minehediyelik.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mine Fark Hediyelik firma bilgileri. Mine Fark Hediyelik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mine Fark Hediyelik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mine Fark Hediyelik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.